Internet budoucnosti a sociální sítě? Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Nodon
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Internet budoucnosti a sociální sítě?

Příspěvekod Nodon » 19 srp 2009 11:47

Na to si ještě asi chvíly počkame, protože momentálně vede google válku proti Microsoftu, tím myslím Google Chrome OS a Google Android :smile:

Reklama
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 19 srp 2009 11:53

Android bude si myslím dalším krůčkem k dokonalosti Linuxu v mobilních zařízeních a Chrome bude použitelný ledatak pro usery,kteří si vystačí s Pidginem,Chrome a Kmplayerem. Chrome OS bych si na netbook nikdy nedal,protože na Woknech mi stále běží pár nepostradatelných aplikací jako jsou Teamviewer,Trillian Astra,Office 2007.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 24 srp 2009 17:18

Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 24 srp 2009 17:34

Nic než pravda.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 24 srp 2009 18:42

Hodně útočně napsaný článek a navíc plný nesmyslů :evil: NIKDO Vás nenutí si vyplňovat osobní údaje, účastnit se různých politických akcí! Jsem na FB už hodně dlouho a spamy mi nechodí a email tam uvedený mám. To, že někdo nechá zobrazit profil všem je jeho blbost, taky Vás k tomu nikdo nenutí. Je jen na Vás, co si do profilu uvedete. Já mám jen jméno a email pro lepší rozpoznání uživatelů, protože lidí se stejným jménem je na FB několik. Všechno je na FB dobrovolné! Četl jsem si podmínky užití. Pokud si daný mistr blogař myslí, že na internetu se nikde nedají dohledat informace o Vás, tak je hodně naivní. Pokud se mu to nelíbí, tak může zrušit profil a jeho data se vymažou :roll:

Doporučuji autorovi toho článku vytrhnout kabel ze zdi, aby náhodou na Internet neunikly jeho data. Pokud má takový strašný strach o osobní údaje, tak proč se na tyto servery registruje? :roll: Nejsem propagátor FB, ale fakt nemusím lidi, co něco pomlouvají a strávili tam 5 minut a plná huba keců
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 24 srp 2009 18:51

Samozřejmě že je to na dobrovolnosti, ale je to tak psychologicky podaný, že to z lidí ty data vytáhne. O tom, že po zrušení profilu se data vymaží či odstraní bych velmi, velmi a velmi pochyboval.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 24 srp 2009 19:02

Samozřejmě, že pokud člověk dělá jeden kvíz za druhým a vyplňuje informace o přátelích do různých aplikací (Friends Fact) atd., tak se vystavuje riziku, že poskytne informace někomu jinému, ale před každým spuštěním těchto aplikací je varován, že data mohou být získána autorem kvízu a dotyčný může přijmout a nebo odmítnout, takže si sám dobrovolně rozhoduje o tom, komu svá data poskytne. A nějaká případná zbytková data? No co, mám tam jméno a mail a ten se dá zjistit pomalu kdekoliv, takže to zase tak tajná data nejsou. Víš kolik je na tomhle fóru osobních dat? Jména, nicky, emaily, skype, icq, provider, bydliště, zájmy atd. a nikomu to nevadí. Autor článku se bojí o svá data a sám má na svém blogu daleko více osobních dat, než uvádí na FB
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 24 srp 2009 21:03

Párkrát už jsem přemýšlel, že si založím profil na Facebooku, ale když po mě hned v úvodu chce velmi důvěrná osobní data (je mi jedno, jestli je můžu schovat - snad - tak je ukradne systém) jako je jméno, příjmení, věk ... tak vždycky vycouvám. Možná až budu mít náladu, tak si založím fiktivní profil, kde bude všechno smyšlené do posledního puntíku :lol:

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 26 srp 2009 23:38

Je lepší si PC-Help-nout než twetnout. Různorodá sestava šikovných uživatelů na PC-Help.cz a je to bez rizika ztráty osobních dat. Náhubkový zákon neporušen.
Pro přečtení k úvaze (líbil se mi ten odkaz s vynadáním (tweet) Komerční bance. U Komerční banky na vlastní nebezpečí. Komu to trochu zapaluje, rychle upaluje! :D
.
Jsem ozbrojený a nebezpečný. Mám účet na Twitteru proklatě nízko
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: Internet budoucnosti a sociální sítě?  Vyřešeno

Příspěvekod george » 12 zář 2009 23:47

Přátelé, prověřeno, ověřeno, bát se nemusíte, jsem na Facebooku a co tu psal memphisto mohu potvrdit. Nebojte se a jděte do toho. No někdo přátele nepotřebuje hledat, stačí i putyka s kamarády.

hroch123
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod hroch123 » 13 zář 2009 10:00

Jen si všichni vložte info o sobě, svých rodinách, dětech, kamarádech, pěkně tam dejte fotky s popisem a připojte bydliště a můžete klidně poskytnou i číslo Vašeho bankovního účtu. Facebook se Vám odvděčí. Kdože ho vlastně vyrábí, uvědomuje se to někdo z uživatelu?
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
    od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě
    12
    5026
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    27 pro 2024 12:29
  • 1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
    od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet)
    6
    4837
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    14 srp 2024 12:30
  • Nefunkční internet po výpadku proudu
    od Neferivet » 15 zář 2024 23:31 » v Sítě - hardware
    2
    3117
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 08:53
  • Padá internet, vadný modem?
    od Signalista97 » 03 říj 2024 18:45 » v Sítě - hardware
    3
    3251
    od Signalista97 Zobrazit poslední příspěvek
    04 říj 2024 17:44
  • Náhrada za Windows 7, Windows XP pro MS Office a internet CZ - Obdobný podobný Windows 7 OS pro 64bit. a 32bit. PC
    od IMB » 28 črc 2024 15:25 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    6
    8198
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 15:30

Zpět na “Vše ostatní (inet)”