Po reinstalu Vist se data nedostahovávají.*

...

Moderátor: Mods_senior

gazovski
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Po reinstalu Vist se data nedostahovávají.*

Příspěvekod gazovski » 25 lis 2009 23:52

Dobrej,
když stahuju například Service Pack 1 pro Visty, kterej má něco okolo 500 MB, tak mi to na 39 MB ukončí stahování, ale nehlásí to žádnou chybu, prostě jakoby to bylo v pořádku stáhlé, ale je stáhlých jenom těch necelých 40 MB. To samé se mi stalo u stahování free bsplayeru, kde mi to takhle kleklo skoro na konci.
Obojí sem zkoušel víckrát a nic, ale je divný že to vždy skončí na určitejch MB.
Na jiných serverech např uloz.to a další to nedělá a stáhne bez problému. Zkoušel sem i vypnout firewall a nepomohlo.

Mam windows vista home premium 32 mb, používám jako prohlížet google chrome, internet mam od O2 Adsl 8mbit (valí cca 6mbit).
Jo a ještě jedna věc – mam 2 dny po reinstalu vist, páč byl pc dost zasekanej a nepomáhaly ani různy softy na zrychlení a vyčištění. Od tý doby mam tenhle problém. Poraďte, prosím.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 26 lis 2009 08:25, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Problém se stahováním“. Při té příležitosti jsem ti rozdělil text do odstavců a přidal nějaké čárky do souvětí – že je to takhle čitelnější?

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Firemní data a bilocker
    od p3v4x » 12 lis 2024 19:00 » v Vše ostatní (hw)
    3
    2810
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 22:05
  • Jak permanentně smazat data z USB disku?
    od Patrik92 » 16 pro 2024 18:59 » v Vše ostatní (bezp)
    16
    4970
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    17 pro 2024 20:54

Zpět na “Vše ostatní (inet)”