Nevíte o někom s Dynamickou IP ?
Nevíte o někom s Dynamickou IP ?
...no co dodat :-) scháním někoho s Dynamickou IP Adresou :-)
Re: Nevíte o někom s Dynamickou IP ?
co třeba napsat proč a na co??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V tom bude nějaká neplecha :)
o2 to má, UPC na požádání myslim
o2 to má, UPC na požádání myslim
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
ano ano je to kvůli té soutěži ... a dozveděl jsem se , tím že někdo s dynamickou ip adresou mi dá několik hlasu denne tak jsem neporusil pravidla ! protoze v nich z ní 1 IP adresa = 1 hlas ! :-)
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není to doufám ta soutěž s tou Milkou jak jsem to tady psal...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
PS: nechci aby si zase někod myslel že se ptám na pitomosti a přidávám si tím levely ( hvězdičky ) na foru
opravdu jsem se tomu smál proto tenhle profil :-) díky za pochopení
Forhill

Forhill
nelíbí se ti ze to chceme obejít ? koukal jsem tam na to a ty body ktere nekdo ma ... podle me uz to par lidi vo*urali 

-
- Pohlaví:
Tak ja ti to sice psal to zpravy (na jiny nick, kde jsi se na to ptal, ale ve stejne souvislosti), ale preci jen, ...asi to spatne chlapes, nejde jen o 1 IP - 1 hlas, ale o celkove pojeti IP adresy jako celku, tj. pridelena IP providerem/poskytovatelem pripojeni;
Podminky souteze by jsi neporusil, ...mel-li by jsi na to obhajit to v pripade, ze z toho budes organizatorem napaden, ...stale splnujes podminku:
- 1 IP = 1 hlas
- zmena IP = zase 1 IP a 1 hlas
(S tim, ze nevim, jak by to bylo v pripade mobilu, kde se IP meni a neni pevne pridelana), ...jako v pripade internetoveho pripojeni, modem / a PC, kde by v pripade zmeny IP doslo k ponechani stejneho uzlu pripojeni, a tedy jina IP nerovna se ''uplne jina IP'', tj. IP adresu pridelenou providerem by jsi mel stale stejnou (da-li se to tak rict).
Nicmene, zmena IP je narocna zalezitost a poskytuje ji Torpark - interentovy prohlizec, ktery funguje na principu ''pripojovani se pres jinou IP'', ale nejedna se o zmenu, ale jen o anonymitu a takoveto ''skryte IP'' jsou jednoduse identifikovatele jako prinazejici k tzv. proxy severu a je mozne, ze rorganizatori takoveto ''prozy IP'' automaticky blokuji
(jako je tomu v jinych - dulezitejsih pripadech jak je placene pripojenin na server/w-stranku, a registrace IP).
viewtopic.php?f=3&t=39380&p=312799#p312799
/ ...tam neni co vice vymyslet, moznost to je a muzes to zkusit. Z hlediska organizatora, je jeho vec, jake ma pojeti ''IP/PC'' versus ''IP/modem (identifikace sluzby poskytovane providerem)''.
Podminky souteze by jsi neporusil, ...mel-li by jsi na to obhajit to v pripade, ze z toho budes organizatorem napaden, ...stale splnujes podminku:
- 1 IP = 1 hlas
- zmena IP = zase 1 IP a 1 hlas
(S tim, ze nevim, jak by to bylo v pripade mobilu, kde se IP meni a neni pevne pridelana), ...jako v pripade internetoveho pripojeni, modem / a PC, kde by v pripade zmeny IP doslo k ponechani stejneho uzlu pripojeni, a tedy jina IP nerovna se ''uplne jina IP'', tj. IP adresu pridelenou providerem by jsi mel stale stejnou (da-li se to tak rict).
Nicmene, zmena IP je narocna zalezitost a poskytuje ji Torpark - interentovy prohlizec, ktery funguje na principu ''pripojovani se pres jinou IP'', ale nejedna se o zmenu, ale jen o anonymitu a takoveto ''skryte IP'' jsou jednoduse identifikovatele jako prinazejici k tzv. proxy severu a je mozne, ze rorganizatori takoveto ''prozy IP'' automaticky blokuji
(jako je tomu v jinych - dulezitejsih pripadech jak je placene pripojenin na server/w-stranku, a registrace IP).
viewtopic.php?f=3&t=39380&p=312799#p312799
/ ...tam neni co vice vymyslet, moznost to je a muzes to zkusit. Z hlediska organizatora, je jeho vec, jake ma pojeti ''IP/PC'' versus ''IP/modem (identifikace sluzby poskytovane providerem)''.
Naposledy upravil(a) peacoq dne 27 led 2010 21:17, celkem upraveno 2 x.
jo takhle to myslíš :) tak v tom případě jo... jen jsem byl zvědavý co s tím dokáže kdo udělat :-) samozřejmě nebudu zkoušet to neják obejit , moc se v tomhle nevyznam :) tak všem díky docela jsem si dal věci dohromady :-)
Prastaré dial-up připojení jelo s dynamickou IP. Ale i každý se statickým IP si může naoko změnit IP přes veřejnou proxy.