Problém s připojením
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s připojením
Jakou ip dostaneš?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Na ntb je to 192.168.2.100 a na pc 192.168.2.103
Tak jsem volala poskytovateli a blokovaný to není. Už fakt nevím co s tím.
-
- Pohlaví:
Jsi si jistá že tam máš router. Nemáš náhodou připojení přes kabelovou TV? Ze zdi vede kabel do modemu a z modemu druhý který zastrčíš buď to NB anebo PC?
S Tv to nemá vůbec nic společného. Píše mi to, že internet je bez doplňků a bez doplňků se to na něco připojí, ale žádnej doplněk nejde stáhnout.
-
- Pohlaví:
Já vím že to s TV nemá nic společného, jenom chci vědět jaký máš internet. Máš teda Wi-Fi, nějakou anténu na střeše?
Máš NB i PC zapojené najednou do routeru anebo musíš ten kabel přehazovat.
Když jsi se ptala providere, upozornila jsi ho že používáš dva počítače a zda neblokuje MAC adresu? Ta MAC adresa je důležitá, protože tam může být tvůj problém. Na ty MAC adresy se musíš zeptat doslovně, abyste si rozuměli.
Máš NB i PC zapojené najednou do routeru anebo musíš ten kabel přehazovat.
Když jsi se ptala providere, upozornila jsi ho že používáš dva počítače a zda neblokuje MAC adresu? Ta MAC adresa je důležitá, protože tam může být tvůj problém. Na ty MAC adresy se musíš zeptat doslovně, abyste si rozuměli.
Natáhli kabel asi ze střechy. Mám wifinu, ale je na ní blbej signál, tak zatím kabel přehazuju.
-
- Pohlaví:
Takže znnovu: Když jsi se ptala providere, upozornila jsi ho že používáš dva počítače a zda neblokuje MAC adresu? Ta MAC adresa je důležitá, protože tam může být tvůj problém. Na ty MAC adresy se musíš zeptat doslovně, abyste si rozuměli.
Upozornila jsem ho. Řekl, že to blokovaný není. Je to mýho syna pc a tvrdil, že mu tam kamarád zmáčkl nějaký tlačítko na klávesnici. Je to možný? Jsem v tomhle úplnej amatér.
-
- Pohlaví:
není odpověď, zda jsi ho upozornila na MAC adresu.Upozornila jsem ho. Řekl, že to blokovaný není.
Otázka zda není blokovaný internet je příliš obecná a proto ta slova MAC adresa jsou velmi důležitá.
Rozklikni v liště ikonu síťová připojení, vyber Podpora a pak Podrobnosti. Jako první je Fyzická (MAC) adresa. Tu si opiš a providerovi řekni, že na této adrese ti nejde internet.
O žádném tlačítku nic nevím.
Teď jsem koukala na hlášení o chybách, protože když mě to na ten internet nepustí, tak to chce odeslat zprávu o chybách a tam je zablokována aplikace iexplore.exe a zablokovaný modul hungapp. Kde že najdu ty podrobnosti? Neukazujou se tam.
Jo tak ty podrobnosti jsem už našla.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3556
-
od lukas222