Cyberbook.eu zkušenosti?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Cyberbook.eu zkušenosti?
Máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem? Nabízí tam za slušné ceny notebooky Alienware a jiné herní pecky 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Cyberbook.eu zkušenosti?
U nich jsem si kupoval mobila ... a cena dobrá , spolehlivost dobrá ..
Užitečné adresy :
návod na použití HijackThis , jak si chránit pc , jak na torrenty , pravidla fóra , Nefunguje to! aneb jak napsat dotaz
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mně by šlo hlavně o ty notebooky Alienware. Nejsou to sice nejnovější modely, ale za 13 tis. Alienware s Core i7 a slušnou grafikou je výzva 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zásadně u mne budí nedůvěru s.r.o. Teď fungují a za rok také po nich není vidu, ani sluchu a pak si reklamuj závadu, kde chceš. Jedna špatná zkušenost mi stačí - stála mne 7 000Kč, ovšem u jiné firmy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
OK tedy. Ty ceny jsou podezřele nízké, takže to uzavírám s nedůvěrou. Kdyby se přece jen ozval někdo se zkušenostmi, tak mi pošlete SZ a můžeme to dořešit
POZOR!!! Podvodný server a hlavně provozovatel - firma Kacl s.r.o. v pozadí s ososbou pana Fišera.
Podáno již několik trestních oznámení, včetně mého! Zboží nepřišlo, peníze zpět také ne a komunikace s firmou žádná a to jak telefonní, tak mailová ani písemná (ČP). Tak z mé zkušenosti nikdo nechtějte nic tak výhodně, jak to tento server a jemu podobné nabízejí,
nakonec proděláte vy. Pokud by měl někdo již tuto zkušenost za sebou, tak dejte vědět. Chystá se hromadná žaloba na tuto firmu.
Podáno již několik trestních oznámení, včetně mého! Zboží nepřišlo, peníze zpět také ne a komunikace s firmou žádná a to jak telefonní, tak mailová ani písemná (ČP). Tak z mé zkušenosti nikdo nechtějte nic tak výhodně, jak to tento server a jemu podobné nabízejí,
nakonec proděláte vy. Pokud by měl někdo již tuto zkušenost za sebou, tak dejte vědět. Chystá se hromadná žaloba na tuto firmu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Veškeré zboží se objednává a zákazníkovi přijde do 14 dnů po zaplacení.
Již tahle věta v úvodu pokecu o co jde mi stačí, abych absolutně nedůvěřoval. Jo kdyby napsali, že můžu zaplatit do čtrnácti dnů po obdržení zboží, to by byla jiná...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud někdo dostal peníze , ať napíše jakým způsobem , díky
Naposledy upravil(a) koncentratjahod dne 05 pro 2010 16:46, celkem upraveno 1 x.
karlos píše:Jo kdyby napsali, že můžu zaplatit do čtrnácti dnů po obdržení zboží, to by byla jiná...
Tak to mám já u některých firem tady po Brodě

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2106
-
od Acey
Zobrazit poslední příspěvek
13 úno 2025 12:28
-
- 3
- 2909
-
od petr22
28 říj 2024 11:29
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 4111
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
-
Asus AM5 (X870E/X870/B850) desky - infa, zkušenosti
od FlanK3r » 03 zář 2024 16:08 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 3407
-