Připojení k internetu Vyřešeno
Připojení k internetu Vyřešeno
Zdravim,mám menší problém s internetem.Jelikož se mi rozbil počítač tak jsem si napíchnul internet na starší noťas ale když chci zapnout například operu nebo IE nebo jaký kolik jiný prohlížeč ukážese mi hláška že se nemůžu připojit,taková ta klasická jako když nemáte v compu zapojenej net...Jediný prohížeč který mi jde je starší Mozilla a to mi přijde divný.Myslím si že je to kvůli nastavení někde v síťovém připojení nebo nevim...:(...Mohl by mi prosím někdo polopatě napsat nebo alespoň ofotit jak to má v tom síťovém nastavenním vypadat?Co tam má být označené a tak...Nebo poradit co mám dělat.Mám klasickej internet od UPC přes modem.Předem díky moc.
Lenovo IP G780
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Připojení k internetu
Pokud běží Firefox, tak to nemůže být v nastavení sítě, protože by neběželo nic. Spíše to máš zablokované jinde, třeba firewall.Nepíšeš ani jaký Windows používáš. Jestliže máš WinXP mrkni do Ovládací panely - Nastavení internetu - zda tam nemáš nějaké blokování.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Podívej se do nastavení prohlížečů, zda tam nemáš nastavenou PROXY, popřípadě ji vyhoď.
Jo měly jste pravdu,bylo to proxy.A co to teda vlastně je (proxy) ?Sry za tenhle blbej dotaz ale o tohle jsem se nikdy nezajímal...Zajímalo by mě jen jestli jsem tím nenarušil nějak ochranu PC nebo mích dat...
Lenovo IP G780
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nic jsi nenarušil. Proxy je jen takový tunel, přes který se můžeš připojit. Tvá ale evidentně nefunguje.
Pokud je to všechno, označ téma za vyřešené.
Pokud je to všechno, označ téma za vyřešené.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3489
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12979
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4939
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3601
-
od petr22