Ahoj ... kdysi jsem psal stejný téma, ale zůstalo bez odpovědí a problém pořád zůstává.
Jde o to, že můj ntb (HP Probook s W7) nenalezne mojí wifi síť. V seznamu bezdrátových sítí jich je spousta z okolí, ale ta moje ne. O chybu nebo špatné nastavení síti myslím nejde, protože jiný notebook nalezne síť bez problému. Nejvíc mě zaráží, že několikrát se mi připojit podařilo bez jakéhokoliv problému, ale následující je za vše při starém.
NTB nenalezne wifi Vyřešeno
Re: NTB nenalezne wifi
Ahoj,
máš to nějaké divné.. wifi kartou to asi nebude, když nalezne jiné sítě, pokud máte doma router, je možné že je chyba v něm, ale zase jiný notebook tu síť nalezne... hm.. opravdu nevím
Zkus router zrestartovat, odpojit,zapojit a zkus v notebooku opravit bezdráto vou síť
máš to nějaké divné.. wifi kartou to asi nebude, když nalezne jiné sítě, pokud máte doma router, je možné že je chyba v něm, ale zase jiný notebook tu síť nalezne... hm.. opravdu nevím
Zkus router zrestartovat, odpojit,zapojit a zkus v notebooku opravit bezdráto vou síť
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: NTB nenalezne wifi
A máš správný standard? http://cs.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Re: NTB nenalezne wifi Vyřešeno
Jinak restart a odstraňování potíží jsem, už zkoušel. Pořád nic :( ... El Diablo : Nevím o co vůbec jde :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5461
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58