YouTube/i jiné stránky/a autorská práva.

...

Moderátor: Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

YouTube/i jiné stránky/a autorská práva.

Příspěvekod liborek » 02 zář 2011 20:25

Mám takový dotázek.Mám nějaká videa,kde asi ve dvou letech synek s hračkou kytary vyvádí úžasné/alespoň pro mě,jako nekritického postaršího otce/kreace na hudbu AC/DC/které miluje/.Chtěl bych se s některým pochlubit a třeba to hodit i na YouTube nebo na něco podobného.Ovšem nevím jestli bych tím neporušoval nějaký autorský práva.Na tom videu hraje TV s DVD této kapely,je to vlastně jenom kulisa,ale asi by to nebylo úplně "košér". :?
TADYje něco odlišného se starším dítětem a navíc už i sám hraje, ale snad to ukazuje co tím myslím.Nakonec by mě to i všeobecně zajímalo.
Mimochodem mě nekamenujte,že chci kluka někde předvádět...prostě se mě to hrozně líbí a třeba by to pobavilo i jiné.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: YouTube/i jiné stránky/a autorská práva.

Příspěvekod X » 07 zář 2011 00:51

Prubnul bych to, přinejhorším tě pověsí :lol:

hipiry
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: YouTube/i jiné stránky/a autorská práva.

Příspěvekod hipiry » 07 zář 2011 11:09

Klidně to tam pověs. Za prvé je tam takových věcí celkem dost a dost možná se na tvoje video ani nepřijde (v případě že nebudeš mít několik set tisíc shlédnutí:)). Právně by to problém asi byl, ale s největší pravděpodobností ti hrozí max. to, že video yt stáhne. (nebo přijdou ku*vy z OSA a vyzvou tě, abys nešířil chráněný obsah, ale v takových případech přichází většinou maximálně upozornění)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”