Hamachi - Minecraft Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

martin386
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Hamachi - Minecraft  Vyřešeno

Příspěvekod martin386 » 06 lis 2011 18:01

Ahojte ;) doufám že jsem to zařadil do správného odvětví :D

Mám dotaz, dnes kámoš založil přes HAMACHI vlastní server , na kterém hraji též. Server může spouštět jenom on, protože má v PC složku.
chtěl bych se zeptat, kdyby se ta složka dala na USB , pak bych si ji přetáhl do mého PC, jeslti bych mohl server zapínat též.Nebo ví někdo jinak jak by se to dalo připojovat (BEZ PROPOJENÍ PC!)

Díky předem za odpověď. Martin :)

Reklama
Antaury
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Hamachi - Minecraft

Příspěvekod Antaury » 06 lis 2011 18:21

Zrovna včera jsem viděl jak se ten problém dá vyřešit...jedinej problém je,že pak by na server mohl přistupovat jen jeden...dělá se to tak,že to nainstalujete na jednom z vašich účtů na dropboxu...kdyz ty a tvuj kamos budete znat ten ucet tak k nemu muzete pristupovat a zapinat ho...ale pochybuju ze si pak na tom serveru zahrajete oba...

To že by sis tu jeho sloˇku dal do počítače tak vlastně kopíruješ ten svět...to znamená,že když v té zkopírované složce zapneš ten server a něco bys v něm postavil a další den by server zapnul ze své původní složky tvůj kámoš,tak ti tam ta budova bude chybět...Proto se to dá řešit tím dropboxem (nebo i skydrivem,nezkoušel jsem)...jen je nevíhoda,že si pak nezahrajete najdenou.

martin386
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod martin386 » 06 lis 2011 19:06

Dobře.. :) díky za odpově´d a ještě jedna otázka..
Normalne hraji, potom se prihlasim cca po 20 a mam to uuuplne spomalene :( napriklad do chatu napisu ahoj a ukaze se mi to az za cca 10-15 sekund :( nevite nekdo cim by to mohlo být ? :(

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Lis 2011 19:33) ---

Tady přikládám obrázek co mi to dělá
Přílohy
lag.JPG

Antaury
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Antaury » 06 lis 2011 19:34

nwm...každopádně za to že je minecraft tak nestabilní a lehce se lagne nebo spadne můžou programátoři...Kdybi nebyli blbí,tak by to v tý javě neprogramovali.

Jo a ten obrázek-to se stává (a to mi věř) úplně všem co kdy kdo hrál minecraft (a jestli se najdou blbci,co napíšou že ne,tak jim nevěř ani nos mezi očima)...Je to zase tím Javovým problémem...nejsem zrovna programátor ale myslím si,že u javy se kód nejdřív překládá a až potom načítá...což vede k těmto chybám (P.S.:Pokud se s tím překládáním u javy pletu tak mě opravte)
Naposledy upravil(a) Antaury dne 06 lis 2011 19:39, celkem upraveno 1 x.

martin386
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod martin386 » 06 lis 2011 19:35

Jojo přesně.. :( ale to mi dělá jen na 1 serveru ten obrázek.. :(

Zpět na “Vše ostatní (inet)”