Zdravim..kamarád mi potřebuje nutně uploadnout jeden soubor, který má 2.5 gb..
Nejedná se o žádný warez.
Jenže co jsme našli, tak všechny stránky měli limit uploadu do 2.2gb apod..
Nevíte prosím o něčem?
Stránka na upload 2.5 giga
Re: Stránka na upload 2.5 giga
Rozdělit soubor na víc částí a upnout každou zvlášť.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
A prosim tě jak se to dělá..my jsme na tohle hrozný amatéři..zabalit to ještě umíme, ale rozdělit nikoli 

Rozdělit ho můžeš buď komprimačním programem – uděláš vícesvazkový archiv (winzip, winrar…), nebo použiješ Total Commander, kde dělení souboru najdeš v menu Soubor / Rozdělit soubor.
Předpokládám, že to bude nějaké ISO nebo video, tzn. soubor vnitřně komprimovaný – v takovém případě, pokud použiješ první způsob, zvol úroveň komprese „bez komprese“.
Spojení je také jednoduché – pokud to bude archiv, pomocí komprimačního programu dáš rozbalit první díl archivu a rozbalí se to celé (jen musíš mít všechny díly ve stejné složce).
Rovněž tak spojení rozděleného souboru Total Commanderem – soubory v jedné složce, najedeš na první a přes menu Soubor / Sloučit soubory vybereš, kam se to má po sloučení uložit a je to.
Předpokládám, že to bude nějaké ISO nebo video, tzn. soubor vnitřně komprimovaný – v takovém případě, pokud použiješ první způsob, zvol úroveň komprese „bez komprese“.
Spojení je také jednoduché – pokud to bude archiv, pomocí komprimačního programu dáš rozbalit první díl archivu a rozbalí se to celé (jen musíš mít všechny díly ve stejné složce).
Rovněž tak spojení rozděleného souboru Total Commanderem – soubory v jedné složce, najedeš na první a přes menu Soubor / Sloučit soubory vybereš, kam se to má po sloučení uložit a je to.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Není potřeba nic rozdělovat, dokonce ani uploadovat, stačí zapnout Operu a s využitím její funkce Unite poslat kamarádovi link až k tobě do počítače, kamarád může mít prohlížeč jakýkoli, oba dokonce nemusíte mít veřejnou IP.
Kdyby si to chtěl nutně upnout tak můžeš třeba na uloz.to, to že tam nejdou soubory nad 2,2GB bych se hádal když tam jsou filmy který maj 15GB.
Just Fucking Google It!
15gb film? Tak to jsem ještě neviděl..ono už je to jedno..museli jsme to rozdělit, jak napsal Myloš, tak je problém asi vyřešenej :)
Myloš - nejedná se o iso..je to hra league of legends. Z jejich webu se stáhne instalačka a pak se to instaluje do pc..jenže mně to furt hází nějakou chybu, tak jsem napsal známýmu, co to hraje, jestli by mi to mohl celé uploadnout a já to zkusim tak :)
Díky.
Myloš - nejedná se o iso..je to hra league of legends. Z jejich webu se stáhne instalačka a pak se to instaluje do pc..jenže mně to furt hází nějakou chybu, tak jsem napsal známýmu, co to hraje, jestli by mi to mohl celé uploadnout a já to zkusim tak :)
Díky.