Mohl by notebook fungovat jako wifi vysílač?
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mohl by notebook fungovat jako wifi vysílač?
hmmm... to je divný ještě něco zkusím najít protože kdo se hodně ptá málo googlí 

Už mám chuť se na to vykašlat. Jsem myslel, že to bude jednodušší, že to půjde tak jak byl ten první program, který je bohužel jen na W7. Ale mockrát díky za ochotu 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš původní romku na telefonu, tak to pravděpodobně nepůjde. Obsahuje totiž wpa_supplicant, který neumí pracovat s Ad-Hoc sítěma, které jediné zas PC umí vytvořit. WIN7 umí vytvořit i AP a potom to jde, s vistou bohužel ne.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Žbeky díky za info :)
Jinak jsem si už dlouho říkal co to asi bude mít v tom QR kódu. Teď už mám čtečku v novém telefonu tak to vím
Jinak jsem si už dlouho říkal co to asi bude mít v tom QR kódu. Teď už mám čtečku v novém telefonu tak to vím

Pokud ti nepomohlo nic z návodů výše, tak si z mého podpisu stáhni program Win-finty, spusti ho a podívej se na kapitolu 5.3.1. Možná tam nájdeš inspiraci, ne-li přímo návod.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Zkusil jsem jak program tak ručně v cmd a bohužel nejde. Mám Visty tak asi proto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3254
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 21:26
-
- 6
- 1946
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
- 3
- 2563
-
od pee.tr
03 říj 2024 20:14
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8848
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
- 7
- 5464
-
od peta501