Zdravím,
nedávno jsem viděl film Czech made man a vzpomněl jsem si, že už pár let mám reglých asi 10 domén, které mají podobné názvy jako poměrně hojně vyhledávané zahraniční stránky, ale nějak jsem se pak o to nestaral. Regnout doménu samozřejmě problém není, ale kdybych tam chtěl zkusit dát nějakou reklamu, kde by mi za kliky na ní někdo platil, vůbec netuším, kde takoý banner sehnat? Na netu toho na mě vyjíždí plno, ale fakt netuším, kde takovou nějakou společnost sehnat, nebo alespoň pod jakými hesly to mám googlit? Právě nevím, jak tohle funguje, ale představoval bych si, že bude firma, která potřebuje, aby někdo klikal na její banner, a tak mi ten banner poskytne, takže nebudu muset nic tvořit.
Nevíte, kde takové společnosti sehnat?
Díky
Trefort
Domény a reklamy na nich Vyřešeno
Domény a reklamy na nich Vyřešeno
Můj podpis je šedý...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Domény a reklamy na nich
Pravidla porušoval napřed tvůj podpis, nyní tvůj příspěvek.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Domény a reklamy na nich
Jen pro vysvětlení, Google nemá rád společnosti podobného typu, které nabádají uživatele za určitý poplatek ke klikání na reklamu. Postihuje všechny weby, které tyto společnosti propagují, proto ten zámek...