V posledních 2-3 dnech mi začaly vypadávat hodně linky na Filesonic. Prostě není možné se na ně dostat. JDownloader mi to hlásí jako dočasně nedostupné a web prohlížeč že se nepodařilo k serveru připojit. Kde by mohl být problém? Že by Filesonic prováděl nějakou rozsáhlou údržbu? Například mi nejde začít stahovat tento link, kdyby to někdo mohl vyzkoušet:
http://www.filesonic.cz/file/142614871/ ... .part6.rar
Děkuji.
jedou vám všechny linky na Filesonic?
Re: jedou vám všechny linky na Filesonic?
Ahoj, tak link stahuju :) Zkus to otevřít v jiném prohlížečí a nebo mají něco s JDownloader.
Re: jedou vám všechny linky na Filesonic?
No mě to nejede... čím to může být? Ani v prohlížeči to nejede!
"Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo připojit k serveru s63.filesonic.cz"
"Stránku nelze zobrazit
Požadovaná stránka není dočasně k dispozici. Webový server má pravděpodobně technické potíže nebo je třeba změnit nastavení prohlížeče."
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Led 12, 2012 7:33 am) ---
Už to jede vše! Tak už jsem to vygooglil. Pomohlo obnovení TCP IP pomocí "netsh int ip reset c:\resetlog.txt" a restart počítače. Vše už jede. To by mě ale zajímalo proč se to rozhodilo...
"Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo připojit k serveru s63.filesonic.cz"
"Stránku nelze zobrazit
Požadovaná stránka není dočasně k dispozici. Webový server má pravděpodobně technické potíže nebo je třeba změnit nastavení prohlížeče."
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Led 12, 2012 7:33 am) ---
Už to jede vše! Tak už jsem to vygooglil. Pomohlo obnovení TCP IP pomocí "netsh int ip reset c:\resetlog.txt" a restart počítače. Vše už jede. To by mě ale zajímalo proč se to rozhodilo...