V NTB nejde wifi
Re: V NTB nejde wifi
Nemám žádnou klávesu s logem wifi
Tade je odkaz na ovladače a tam je max Vista. Já si myslim, že kvůli ovladačům wifi karta nepracuje správně.
http://support.lenovo.com/en_US/detail. ... MIGR-46258
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 22:45) ---
Nebo mi sem hod obrázek celé plochy přes printscreen wifi oken co ti to všechno ukazuje at vidim co dál.
http://support.lenovo.com/en_US/detail. ... MIGR-46258
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 22:45) ---
Nebo mi sem hod obrázek celé plochy přes printscreen wifi oken co ti to všechno ukazuje at vidim co dál.
Obrázek wifi oken?Nikde nemam o wifi ani zmínku,tak nevim co přesně chceš..
A když začneš nastavovat wifi připojení až od obrázku 2
Obrázek 2 Potom zvolte Správa bezdrátových sítí.
http://support.zcu.cz/index.php/P%C5%99 ... /Windows_7
Tak tě to nechá pokračovat dál podle toho návodu?
Obrázek 2 Potom zvolte Správa bezdrátových sítí.
http://support.zcu.cz/index.php/P%C5%99 ... /Windows_7
Tak tě to nechá pokračovat dál podle toho návodu?
Já tam ten "odkaz" na bezdrátový sítě vůbec nemam.
Ovládací panel - Sít a Internet - Centrum sítových připojení a sdílení - Přidat bezdrátové zařízení do síte - tam tě to nepustí dál?
Dám Centrum sítových připojení a sdílení /nastavit nové připojení nebo síť a tam dám připojit k internetu nebo nastavit novou síť,začne jakoby hledat ale nikde nic
a když tam dáš "připojit k síti" nebo "zobrazit úlohy a stav sítě" zobrazí ti to něco?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 23:19) ---
A předtim když jsi tam měl třeba WinXP ti wifi připojení šlo a přestalo ti jít až při přechodu na Win7? Nebo ti wifi nešla nikdy?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 23:19) ---
A předtim když jsi tam měl třeba WinXP ti wifi připojení šlo a přestalo ti jít až při přechodu na Win7? Nebo ti wifi nešla nikdy?
Když dám připojit k síti tak mi dole na liště vyskočí hláška není k dispozici žádné připojení.A "zobrazit úlohy a stav sítě" tady nemam,mam jen "zobrazit úplnou mapu" a tam to napíše "adaptér neni připojen".
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 23:20) ---
Nevím jak to bylo na Win XP.PC mam ode dneška a už tam byly WIn7.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 23:20) ---
Nevím jak to bylo na Win XP.PC mam ode dneška a už tam byly WIn7.
Tak to budou ovladače. Bude to chtít přeinstalovat ovladače těma na Vistu a zvolit správnou wifi kartu podle označení na štítku karty bylo tam asi 5 wifi karet na výběr. Ještě se koukni jestli na tý kartě je vůbec nějaký kabel-lanko který slouží jako anténa. Já už dneska končim. Správně by to mělo být, že nainstaluješ správný ovladače a po nainstalování ti systém vyhodí okno z nabídkou dostupných sítí, ty pak jen klikneš na sít zadáš přihlašovací data a spojíš se. Tak zítra
Kabely od ní vedou do monitoru kde je anténa,v tom problém nebude.Zítra nainstaluju WinXP a uvidíme,stejnak mi Win7 moc nevyhovujou.Zítra dám vědět.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 23:41) ---
Teď sem ještě zkusil vložit do PC cedéčko s WinXP,načte se,ale pak nesvítí možnost instalovat,nejde na ni kliknout.Někdo se mi to tu už jednou snažil říct,ale stejně z toho moudrej nejsem.Co se musí udělat aby to šlo nainstalovat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Led 2012 10:48) ---
Tak vyřešíno,dneska když jsem NTB zapnul,tak začal instalovat aktualizace a potom se vše rozjelo.Akorát teď ta wifi svítí zase pořád
.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 23:41) ---
Teď sem ještě zkusil vložit do PC cedéčko s WinXP,načte se,ale pak nesvítí možnost instalovat,nejde na ni kliknout.Někdo se mi to tu už jednou snažil říct,ale stejně z toho moudrej nejsem.Co se musí udělat aby to šlo nainstalovat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Led 2012 10:48) ---
Tak vyřešíno,dneska když jsem NTB zapnul,tak začal instalovat aktualizace a potom se vše rozjelo.Akorát teď ta wifi svítí zase pořád

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5464
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58