Dobrý den,
v posledních dnech se mi hodně zpomalil internet dříve nebyl problém stahovat 700KB/s ale nyní za posledních deset dní mi jede stahování max 200KB/s a ostatním se stejným připojením se to neděje. Nebo při spuštění videa na youtube se mi prohlížeč sekne tak, že nezbyde nic jiného než ho přes správce úloh vypnout, přitom zvuk plyně pokračuje ale video a prohlížeč prostě nereagují. PC jsem již na viry projel. Nemáte někdo nějakou radu co s tím ?
Předem Vám všem děkuji
//tvůj Problém se stahováním se jmenuje Stahování se výrazně zpomalilo. Proč tak tedy rovnou nenazveš téma?
// Přejmenováno
//mmmartin
Stahování se výrazně zpomalilo *
- Sharingannn
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Stahování se výrazně zpomalilo *
Stáhni http://download.cnet.com/Malwarebytes-A ... tag=button - nainstaluj - updatuj a zkontroluj na malware.
- Sharingannn
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se dám si na to příště pozor. Vyzkouším a dám vědět jak jsem dopadl.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsi připojený bezdrátově? Poslední týden je nic moc počasí, možná má anténa problém s příjmem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Sharingannn
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, možná to bude ten problém i když tak hrozné počasí na karlovarsku zase není.
-
- Pohlaví:
Ono na to nemá vliv jenom počasí na karlovarsku, ale na celé trase. Můžeš v příslušné sekci požádat o kontrolu logu, ale pochybuji že to pomůže. Také není od věci komunikovat s provozovatelem internetu.
- Sharingannn
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zítra mám v plánu zajít k provozovateli ale hledal jsem první chybu u sebe a jelikož v mém pc malwar nelezen nebyl tak se zkusím poptat přímo u nich. Každopádně Vám všem děkuji za příspěvky.
-
- Pohlaví:
Zkus ten log, pomoci to může i když velkou naději nedávám, ale je všelijaká verbež v PC. viewtopic.php?t=5119
- Sharingannn
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
u bodu Ad 4) - Po chvíli vám vyskočí okno Poznámkového bloku s logem (výpisem) HJT. Tento výpis skopírujeme (CTRL+A a následně CTRL+C) a vložíme (CTRL+V) do okna příspěvku.
"zde se píše, že kod mam vložit do jakéhosi příspěvku ale netuším kam"
"zde se píše, že kod mam vložit do jakéhosi příspěvku ale netuším kam"
-
- Pohlaví:
Založíš nový příspěvek ZDE a nazveš ho např. Prosím o kontrolu logu, v dalším okně můžeš uvést důvod, tedy výrazné zpomalení a že nález MBAM byl negativní, stejně tak Antivir. Pod to zkopíruješ ten log /txt/.
Dál co máš dělat už ti řeknou odborníci na logy.
Dál co máš dělat už ti řeknou odborníci na logy.
Počkat na začátek měsíce, nebo jak říkám vyčistit PC od virů, zbytečností, nebo lepší RAM.