Zdravim ,
řeším problém s výběrem AP, které podporuje přihlašování pomocí zadání WEP a IP. tedy bez nutnosti zásahu do ISP AP (povolení mac adresy). jedná se technologii 2,4 GHz. už jsem jich vyzkoušel pár a jsem bezradný jelikož se v popiskách vlastností nedá naléz zda je mnou požadovaná vlastnost k dispozici.
Děkuji mockrát za pomoc.
AP - client mode - WEP login
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AP - client mode - WEP login
Jak souvisi wep, ip a mac. Normalne se pripojujes na wlan mac AP + wep. Stejne v nem ale musis povolit mac toho noveho nebo naklonovat jiz znamou
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
díky za odpověd ale zkusím problem nastínit jinak....V mém okolí je wifi k níž mám WEP klíč a IP adresu přes kterou komunikuje muj ntb (bez nutnosti povolení MAC adresy na zdrojovém routeru, k němuž nemám přístup) chci si doma posílit signál tím že jiný router připojím na zdrojový bez nutnosti zásahu do zdrojového routeru ( tedy pouze zadáním WEP klíče a konfigurací IP nového routeru)....
děkuji za pomoc
děkuji za pomoc
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak naklonuj MAC adresu na jinem routeru...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..