Notebook asus k53S
Notebook asus k53S
Mám notebook asus k53S (memory 6GB, HDD 750GB, OS Win7 64bit, intel core i3). Od včerejšího večera mi nefunguje wifi. Z ničeho nic. Myslela jsem si, že nefunguje internet, ale v poledne dnes jsem zjistila, že to pořád nejede a internet jede. Funguje i vysílač na wifi, který mám o patro výše v domě, ale i když jsem u toho tak nic. Počítač se vůbec nesnaží najít sítě (i když máme v okolí asi 3). Už jsme vyzkoušeli snad vše - vypnuli a zapnuli wifi v počítači, restartovali počítač, odinstalovali a zpátky nainstalovali i driver a taky program wireless concole 3 ale pořád nic. Funguje připojení přes kabel, ale wifi v počítači nechce ani hledat. Budu hrozně vděčná za jakýkoliv nápad
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: notebook asus k53S
Nechce hledat tj. vyhodí chybu nebo nic nenajde nebo hlásí nenalezený adaptér?...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Notebook asus k53S
Napíše že není k dispozici žádná síť (i když tady jsou asi 3 nebo 4)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vjeď do adaptérů a podívej se, jestli ho nenmáš zakázaný. Případně hledej na notebooku čudl, kterým se wifi vypíná
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Tak minimálně došlo ke změně - v současné době driver píše - "Toto zařízené nelze spustit. (Kód 10)" a teď mi tedy počítač zná jen kabel a vůbec už nemá v menu bezdrátové připojení. jinak jsem asi ještě nezmínila, že se mi od včerejšího večera (co nejde wifi) začal divně zasekávat zvuk u videa - sice to udělal jen párkrát, ale bylo to poprvé a vypadá to, že tam prostě něco vadí :(
No a s tím čudlem - vím, že ho mám na starém, ale tady ho prostě nemůžu najít. nevím, jestli tady vůbec někde je
No a s tím čudlem - vím, že ho mám na starém, ale tady ho prostě nemůžu najít. nevím, jestli tady vůbec někde je
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus Fn+F2. Možná tam ale bude jště takové šoupací
FN+F2 znám - vyzkoušeno a nic. dokonce jsem odinstalovala a nainstalovala program, který to ovládá a nic. a to šoupací - jestli někdo víte, že tady na tomto typu, tak prosím napište - nemohu ho tady nikde najít. pořád ho hledám. taky mi to připadá jako nejlepší řešení
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Asus mi na dotaz K53S vyhodil sest typu, takze pridej jeste jedno pismenko
Pak si budu (budeme) moci stahnout manual, podivat se a poradit.

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5580
-
od Martab
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 17:41
-
- 6
- 3725
-
od petr22
03 lis 2024 09:06
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2838
-
od petr22
29 pro 2024 15:17
-
-
-
ASUS TUF GAMING B550-PLUS pozice v RAM slotech Příloha(y)
od Rewqa » 31 pro 2024 13:06 » v Problémy s hardwarem - 12
- 6780
-
od Rewqa
31 pro 2024 23:52
-
-
-
Recenze Asus RT-BE58U – připraven na budoucnost
od KingGustavo » 02 říj 2024 18:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 3516