Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jak v routeru nastavím, abych neměl Dynamickou, ale veřejnou IP, kterou jsem si zaplatil? Router mám ASUS WL-500G Premium v2.
Předem děkuji
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin
jak v routeru nastavím, abych měl veřejnou IP?*
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Problém s veřejnou IP
Ahoj. Nijak. Pokud používáš router, budeš mít na PC vždy adresu vnitřní sítě. Pokud potřebuješ na PC svou veřejnou IP, musíš ho připojit přímo.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jak v routeru nastavím, abych měl veřejnou IP?*
Divný je to, že borec z Rywasoftu (od kterého mám net), mi tvrdí, že veřejná IP(kterou sem si u nich zaplatil) se musí zadat společně s DNS a maskou sítě atd... Protože to jinak je nějaký omezený a nemám prý takovou rychlost netu, kterou bych měl mít, když mám v routeru Dynamickou IP...
-
- Pohlaví:
Re: jak v routeru nastavím, abych měl veřejnou IP?*
Aha. Tak to chce napsat dotaz tak, aby z toho bylo jasno o co vlastně jde...
Připoj se do administrace routeru. Zde přejdi na položku WAN IP Settings, zvol Static IP user a zde zadej IP, masku a DNS co máš od poskytovatele.
/* ještě dodám - pokud jsi nic neměnil, pak se na router připojíš tak, že do adresního řádku internetového prohlížeče zadáš 192.168.1.1, objeví se dotaz na jméno a heslo kde zadáš user:admin, password:admin
Připoj se do administrace routeru. Zde přejdi na položku WAN IP Settings, zvol Static IP user a zde zadej IP, masku a DNS co máš od poskytovatele.
/* ještě dodám - pokud jsi nic neměnil, pak se na router připojíš tak, že do adresního řádku internetového prohlížeče zadáš 192.168.1.1, objeví se dotaz na jméno a heslo kde zadáš user:admin, password:admin
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 4991
-
od Riviera kid