Velice zajímavý problém s Wi-fi připojením
Velice zajímavý problém s Wi-fi připojením
Ahoj, mám 100% signál ale nemůžu se přpojit na net, připojím se jen v případě že mam notebook bezprostředně blízko modemu, čím se od něj vzdaluju, zvyšuje se ping a počet packet loss ale signál je pořád 100% až po chvíli při zadání příkazu ping na nějaký server se už jen střídá vypršel časový limit žádosti s cílový hostitel není dostupný, když vypnu a zapnu wi-fi na notebooku v případě že jsem dál od modemu, už mi ho nenajde, ale když jsem přímo u něj, během vteřiny jsem připojen na netu. Zkoušel jsem to na více modemech a stejný problém, jednoznačně je to problém s notebookem začalo to blbnout po té co jsem přeinstaloval windowsy(po předchozí přeinstalaci bylo vše v pohodě). Budu rád za každý koment.Dík.
-
- Pohlaví:
Re: Velice zajímavý problém s Wi-fi připojením
Vítej na PC-Help!
Máš jistě správné ovladače?
Máš jistě správné ovladače?
Re: Velice zajímavý problém s Wi-fi připojením
Myslím že ano, stahoval sem je přímo pro tento model notebooku a pro tento os, nejspíš to bude hardwarová závada, ale nedokážu si to vysvětlit, asi ta wifi v notebooku při nějaké vzdálenosti od modemu ten signál pouze detekuje, ale nedokáže ho přijímat a dokáže to v případě že je ten signál nejsilnější.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4387
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06