Vypadl internet :'( a když se nahodil nemůžu nic !
Re: Vypadl internet :'( a když se nahodil nemůžu nic !
internet blokovaný není ať už členem rodiny nebo poskytovatalem .. není blokovaný ! na jiných zařízeních jde vše normálně .. myslím tím druhý pc
Konečně jsme se někam hnuli! Teď už lze konečně líp odhadnout problém.
Jsou 2 nejpravděpodobnější možnosti, proč to nefunguje. Jistý je, že se to týká jen toho tvýho PC.
1) Blokace:
Říkáš, že to nikdo neblokuje. Souhlasím s tím, že to neblokuje poskytovatel připojení celý domácnosti - to by to nešlo nikomu u vás.
ALE jestli modem umožňuje tu blokaci, tak někdo s přístupem k nastavení to mohl blokovat jen tobě (resp. blokovat jen tvůj PC).
Lze to (ale ne vždy) obejít změnou MAC adresy - např. pomocí programu Technitium MAC Address Changer, který umí taky zachovat
původní MAC adresu, kdyby byly problémy (mimochodem, TMAC hojně využíváme ve škole
).
Jednoduchý návod k použití ti můžu poslat přes soukromou zprávu, jestli chceš.
2) Nákaza:
I to je pravděpodobný. Projeď si PC antivirem (co máš za antivir?) a možná se to dostane až k tomu, že
budeš muset dávat LOG tady na fóru do sekce HiJackThis - to ale zatím nemusíš.
Jsou 2 nejpravděpodobnější možnosti, proč to nefunguje. Jistý je, že se to týká jen toho tvýho PC.
1) Blokace:
Říkáš, že to nikdo neblokuje. Souhlasím s tím, že to neblokuje poskytovatel připojení celý domácnosti - to by to nešlo nikomu u vás.
ALE jestli modem umožňuje tu blokaci, tak někdo s přístupem k nastavení to mohl blokovat jen tobě (resp. blokovat jen tvůj PC).
Lze to (ale ne vždy) obejít změnou MAC adresy - např. pomocí programu Technitium MAC Address Changer, který umí taky zachovat
původní MAC adresu, kdyby byly problémy (mimochodem, TMAC hojně využíváme ve škole

Jednoduchý návod k použití ti můžu poslat přes soukromou zprávu, jestli chceš.
2) Nákaza:
I to je pravděpodobný. Projeď si PC antivirem (co máš za antivir?) a možná se to dostane až k tomu, že
budeš muset dávat LOG tady na fóru do sekce HiJackThis - to ale zatím nemusíš.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
hele já bych neřekl že je to vir ani mi to nikdo nezablokoval prostě mi vypojila net ze zásuvky já se zvedl zapojil ho ale už jsem se do hry nedostal a od té doby mi tam háže tamtem eror s odkazem na jejich stránku (support) tam je pár typů čím to může být že je to firewall nebo tam bylo i něco s hodinama ale to mi nepomohlo vážně mi to nikdo nezablokoval a ani nemám vir... jsem rád že mi pomáháš ale teď už asi taky nebudeš vědět :(
Není v tom záměr tvojí matky ? Nekontaktovala poskytovatele internetu, nebo něco nenastavila jenom proto, že jsi jí něčím "sral" ? :)
Deny18: Já si to taky myslím. Je to rozhodně ta nejpravděpodobnější možnost.
A pro tazatele - když ti to nepůjde ani zítra a ani potom, tak už určitě budeš chtít to nějak řešit.
Za vyzkoušení toho TMACu (změna MAC adresy) nic nedáš. Jen mi napiš, jestli chceš návod. Záleží na tobě.
A pro tazatele - když ti to nepůjde ani zítra a ani potom, tak už určitě budeš chtít to nějak řešit.
Za vyzkoušení toho TMACu (změna MAC adresy) nic nedáš. Jen mi napiš, jestli chceš návod. Záleží na tobě.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
tak mi ten návod dejte zkusím to
OK. Návod máš v soukromých zprávách
.

Ten návod jsi mohl klidně napsat i tady pro ostatní s podobným problémem - pokud to není nějak "tajné". 

Deny18: Tak ovládání toho programu (odkaz je v příspěvku víc nahoře) je úplně triviální.
Ten návod jsem mu posílal jen proto, abych se ujistil, že tazatel všechno udělal správně.
Ten návod jsem mu posílal jen proto, abych se ujistil, že tazatel všechno udělal správně.
okey takže jsem to zkusil a po změně té adresy se to chvilku načítalo a nakonec jsem měl u internetového připojení trojúhelník (neznámá síť) už vážně nevím co mám dělat :'(
Tak zkus kontaktovat poskytovatele internetu, ten by měl vědět co se s tím stalo, ne?
ale jak už jsem zmiňoval on za výpadek nemůže může a něj moje matka která ho naschvál schodila :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1351
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4750
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3142
-
od Signalista97