Zdravím,
jeden člen rodiny má netbook acer aspire one. Nějakým šikovným způsobem mu zmizela ikona Wi-Fi na liště. Už fakt netuším co s tím. Ovladače jsou aktualizované, ale stejně nic.
Ikona bezdrátového připojení
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ikona bezdrátového připojení
Ahoj,
otevři si Start, Síťová připojení, klikni pravým tlačítkem na myši na Wi-Fi adaptér, dej Vlastnosti a dole zafajfkuj: Po připojení zobrazit ikonu v oznamovací oblasti. A dále zafajfkuj Upozornit v případě omezeného, nebo žádného připojení.
Pokud to nepomůže, tak ten driver na tu Wi-Fi kartu úplně smaž a nainstaluj ho komplet znovu.
otevři si Start, Síťová připojení, klikni pravým tlačítkem na myši na Wi-Fi adaptér, dej Vlastnosti a dole zafajfkuj: Po připojení zobrazit ikonu v oznamovací oblasti. A dále zafajfkuj Upozornit v případě omezeného, nebo žádného připojení.
Pokud to nepomůže, tak ten driver na tu Wi-Fi kartu úplně smaž a nainstaluj ho komplet znovu.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jenže já v Síťovém připojení nic takového nemám.
Mám tam LAN nebo vysokorychlostní připojení: Připojení k místní síti nebo Telefonické: BluetoothConnection, ale nic s Wifi nebo bezdrátovým připojením
Mám tam LAN nebo vysokorychlostní připojení: Připojení k místní síti nebo Telefonické: BluetoothConnection, ale nic s Wifi nebo bezdrátovým připojením
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě máš pravděpodobně špatně nainstalovaný driver pro Wi-Fi kartu.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3023
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3963
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4767
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 3510
-
od Fargotroniac