Zdravím, potřeboval bych poradit. Přeinstaloval jsem kompletně windows na notebooku a smazaly se i všechny drivery. Zprovoznil jsem wifi, která je tady v baráku pěkně nanic.. chvili jde chvili ne .. proto mam natazeny kabel a vzdycky mi kdyz jsem zapojil kabel do notebooku, okamzite naskocil internet pres kabel, kdyz jsem vypojil, naskocila ikonka vyple wifi, kterou stacilo zapnout. Ted kdyz zapojim kabel se nic nestane... porad to jakoby preferuje jen tu wifi. Tak bych potreboval poradit jak to nastavit, aby mi to kabel snímalo. Diky :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Zář 2013 14:53) ---
Jinak pořád mám problém s tím wifi, signál je třeba plný ale píše mi to Limited Access žlutý trojúhelník :/
Problém s připojením internetu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s připojením internetu
A nainstaloval jsi ovladač pro síťovou kartu. Dej sem snímek Správce zařízení. Je v v Síťových připojeních zobrazeno toto připojení přes kabel?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
...
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Zář 2013 15:47) ---
Okey problem s kabelem vyresen, jeste bych byl rad kdyby nekdo pomohl s tou wifi
:)
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Zář 2013 15:47) ---
Okey problem s kabelem vyresen, jeste bych byl rad kdyby nekdo pomohl s tou wifi

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Wifi oznamuje omezený přístup, což je asi problém v nastavení WiFi, nebo v zatížení sítě. Sám píšeš je na nic.Zeptej se sousedů v domě jak jim běhá WiFi.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
jakoby ... matce to bezi v poradku .. me ne .. i na stejnem miste jak ma matka polozeny notebook ... pres wifi jede net 25mb/s s kablem 50 takze... net je kvalitni ..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě je chyba v nastavení WiFi připojení. Mrkni do Správy sítě jak máš WiFi nastavené.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3509
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12992
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4956
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3613
-
od petr22