Jaký obsah na web ?
Re: Jaký obsah na web ?
Když budeš psát o něčem, co tě nezajímá, bude to vidět a o tvoje stránky, které budou odfláknuté, nebude ani valný zájem ...
Zajímavý nápad, zkusím to promyslet.Tomasb98 píše:Třeba udělej web o tvém oblíbeném seriálu kde budu epizoda popsána tvými slovy nebo spíš celý web bude tvůj výtvor a ne ctrl+c a ctrl+v a von se někdo najde kdo se na to podívá i pravidelně ale chce to udělat nějakou reklamu třeba to hodit na FB a podobný socko sítě nebo tak něco no. Prostě tomu dělat reklamu aby o tom někdo věděl protože na googlu ten web na první straně asi nebude....
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Zář 2013 18:08) ---
Jsem typ člověka, kterého zajímá všechno, kromě dějin. A o dějinách určitě psát nechci. Spíš bych chtěl jen poradit o čem psát ( dát mi nějaké téma), pak už to bude jednodušší.X píše:Když budeš psát o něčem, co tě nezajímá, bude to vidět a o tvoje stránky, které budou odfláknuté, nebude ani valný zájem ...
Odesláno pravděpodobně z PC, pokud ne, tak z jiného zařízení.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Už toto co jsi napsal je nesmysl
Jak chceš psát tak zajímavě o tom co Tě nezajímá, aby to zajímalo uživatele? O tom, co chceš psát musíš hodně vědět a navíc musíš umět o tom umět poutavě psát, aby to zaujalo a případní čtenáři se vraceli a také to sdělili svým známým a tak se zvyšovala návštěvnost stránek.
Návštěvníci se budou vracet i tehdy budou-li stránky živé, tedy pravidelně aktualizované a poutavé. To ovšem není snadné i časově náročné. Takže jestli tím řešíš jen dlouhou chvíli, věnuj čas něčemu co Tě skutečně zajímá a uspokojuje.
Já bych nechtěl web, který by zajimal mě, ale chtěl bych web, který by zajímal většinu uživatelů.
Jak chceš psát tak zajímavě o tom co Tě nezajímá, aby to zajímalo uživatele? O tom, co chceš psát musíš hodně vědět a navíc musíš umět o tom umět poutavě psát, aby to zaujalo a případní čtenáři se vraceli a také to sdělili svým známým a tak se zvyšovala návštěvnost stránek.
Návštěvníci se budou vracet i tehdy budou-li stránky živé, tedy pravidelně aktualizované a poutavé. To ovšem není snadné i časově náročné. Takže jestli tím řešíš jen dlouhou chvíli, věnuj čas něčemu co Tě skutečně zajímá a uspokojuje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak jsem to vyřešil úplně jinak. Vytvoril jsem web, na který budou uživatelé posílat jejich tvorbu.
No vidíš ...
A ještě mě napadlo, vytvořit web, kam by lidé posílali jejich názory na téma, které by jsem tam jednou za týden napsal. Měl by tento web smysl ? A byl by navštěvovaný ?
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Asi před tejdnem jsem v restauraci u stolu vedle mě seděla ženská s chlapem, takovej typ těch rádoby intelektuálních "aktivních lidí", kteří vymejšlej tyhlety hipízácký nesmysly a tak.
Po nějaký době už měla pani celkem dost, a mezi výbuchama smíchu mluvila o stránkách, "na který budou lidi psát, co je s*re a kdo je dneska na*ral".
Dokonce si pak došla i pro notýsek a začli si to navrhovat, ale to už jsem neviděl.
Každopádně jim to můžeš vyfouknout, ale dáš mi půlku z reklamy.
Po nějaký době už měla pani celkem dost, a mezi výbuchama smíchu mluvila o stránkách, "na který budou lidi psát, co je s*re a kdo je dneska na*ral".
Dokonce si pak došla i pro notýsek a začli si to navrhovat, ale to už jsem neviděl.
Každopádně jim to můžeš vyfouknout, ale dáš mi půlku z reklamy.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Omlouvám se, ale moc jsem nepochopil tu část, ale dáš mi půlku z reklamy, jak to myslíte ?
Já bych psal třeba o tom, co mě zrovna napadne. Vymyslel si nějaké zajímavé schéma, natočil nějaký návod, nebo máš tipy jak zhubnout? Tak šup s tím na web.
Zajímavý nápad, ale nevím o čem bych psal. Ještě zasílám odkaz na web Vaše tvorba: http://xn--vae-tvorba-19b.vesnice-spule.eu/
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Zář 2013 19:07) ---
http://xn--administrtor-kbb.vesnice-spu ... rmuje.html
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Zář 2013 19:07) ---
http://xn--administrtor-kbb.vesnice-spu ... rmuje.html
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
S tou reklamou jsem si dělal srandu :)
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
založ blog a maš to tam piš svuj nazor a jestli budeš zajimavy tak poroste popularita
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2976