Dobrý den,
žiji v německu a do včerejška jsem sledovat českou realityshow Vyvolení - online kamery. Bohužel od dnešního dne je tento stream v německu zakázaný a já jsem přišel o hlavní zábavu v německu. Chtěl bych vás poprosit zda by tento problém šel nějakým způsobem vyřešit?
Chybová hláška: Tento stream je možné sledovat pouze na území ČR
Online kamery zde: http://www.iprima.cz/vyvoleni/videa-z-v ... i-kamera-1
Tento stream je možné sledovat pouze na území ČR Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Tento stream je možné sledovat pouze na území ČR
můžeš zkusit nějakou českou veřejnou proxy (pokud existuje). Další možnost je sledování streamu přes vzdálenou plochu na PC kamaráda.
Jak to udělat s tou proxy prosím? Přes to sdílení by to šlo ale někoho takhle otravovat a být závyslí na tom kdy to zrovna bude mít zapnuté není uplně ideální.
-
- Pohlaví:
Naješ si veřejnou českou proxy. Změníš nastavení internetového prohlížeče tak, aby se připojoval přes tuto proxy. To je vše.
Ok něco jsem si našel, jak to změním třeab u Chromu prosim?
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Zář 2013 17:36) ---
Tak jinak. Už jsem zjistil jak změnit proxy, ale ta cu jsem našel nefunguje bohužel. Můžeš mi pomoc najít českou proxy?
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Zář 2013 17:36) ---
Tak jinak. Už jsem zjistil jak změnit proxy, ale ta cu jsem našel nefunguje bohužel. Můžeš mi pomoc najít českou proxy?
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kód: Vybrat vše
http://www.hidemyass.com/proxy-list/
tu si dej vyfiltrovat anonymitu aspoň medium a speed/response time taky aspoň medium
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Už jsem asi obešel tu první hlášku, ale teď to píše: Neplatný přístupový token, prosím obnovte stránku.
Tohle to psalo občas už dříve a stačilo opravdu obnovit stránku, ale na té jiné proxy po obnovení stránky vyskočí znovu tahle hláška a zkoušel jsem to několikrát za sebou.
Tohle to psalo občas už dříve a stačilo opravdu obnovit stránku, ale na té jiné proxy po obnovení stránky vyskočí znovu tahle hláška a zkoušel jsem to několikrát za sebou.
To co se snazis obejit je regionalni ochrana
Prima ma autorska prava pouze pro CR, proto to omezuje (nevim, proc to fungovalo doted)
Pristupovy token vyzaduje certifikovany prehravac + prime spojeni klient-server, jinak se to nespusti. Je to ochrana proti nahravani neautorizovanou aplikaci.
Prima ma autorska prava pouze pro CR, proto to omezuje (nevim, proc to fungovalo doted)
Pristupovy token vyzaduje certifikovany prehravac + prime spojeni klient-server, jinak se to nespusti. Je to ochrana proti nahravani neautorizovanou aplikaci.
Dobrá dobrá a co se s tím tedy dá dělat? Pokud pomohla proxy na to abych obešel tu regionalní ochranu, jak obejít ten token? Nějaký kód do VLC nebo něco? Je nějaká možnost?
Misto proxy potrebujes spis VPN pripojeni na nejaky cesky server, takze tvuj pocitac bude defakto v ceske siti a bude mit IP z ceskeho rozsahu.
Ten bezpecnostni token nikdo nezverejni, i kdyby ho vedel. Byl by z toho pomerne velky prusvih.
Ten bezpecnostni token nikdo nezverejni, i kdyby ho vedel. Byl by z toho pomerne velky prusvih.
Jak to udělat s tím VPN? Za pokus to stojí, díky za podrobnější návod
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Zář 2013 18:57) ---
Zkusil jsem jeden VPN klient a jde to lépe než s tím proxy, internet je rychlejší a obejde to tu regionální ochranu, ale píše to pořád to s tím tokenem. :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Zář 2013 18:57) ---
Zkusil jsem jeden VPN klient a jde to lépe než s tím proxy, internet je rychlejší a obejde to tu regionální ochranu, ale píše to pořád to s tím tokenem. :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 6026
-
od Peťa
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 08:52
-
-
- 6
- 4865
-
od 4Lift
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4426
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 4108