Zdá se mi že je někdo připojen na naší wifi Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zdá se mi že je někdo připojen na naší wifi
Vsechno ne - jeste muzes odpojovat kabel od WAN, tim utocnika treba znechutis.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč si takto komplikovat život, když lze jednoduše změnit heslo? 

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
SLospetr12 píše:Ne nedostanu je tam heslo a to dal tata![]()
![]()
ale jinak na routeru změnit heslo umím
Víš co mě jako jediná logická odpověď napadla..nedal náhodou tvůj táta nějakému kamarádovi heslo?

Musel jsem to vymazat -_-
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mně to přijde celé zmatené. A pěkně prosím autora, aby oprášil již zjevně zaprášenou učebnici českého jazyka a začal se učit! Protože jedině tak ulehčí práci, nejen nám, ale i sobě při popisování problému!
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Myslim, že jeho čeština je ten nejmenší problém, když se nevyzná v pojmech.
Autorovi: Když v prohlížeči do řádku do kterého píšeš adresu napíšeš "10.0.0.138", vyjede ti přihlašovací okno. Znáš přihlašovací údaje do toho okna?
Autorovi: Když v prohlížeči do řádku do kterého píšeš adresu napíšeš "10.0.0.138", vyjede ti přihlašovací okno. Znáš přihlašovací údaje do toho okna?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevěděl jsem, že Darth Vader ovládá takovou telepatii, že pozná, jakou má nastavenou na routeru IP adresu 
Psal, že má nastavení zaheslované, tudíž k tomu nemá přístup a nemůže nic nastavit.

Psal, že má nastavení zaheslované, tudíž k tomu nemá přístup a nemůže nic nastavit.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Abychom si ujasnili pojmy a neřešili dojmy - od jaké firmy máš připojení internetu? Je to telefonní kabel - modem - router s WiFi, nebo na střeše, či domě WiFi anténa - kabel do modemu - router s WiFi, či něco jiného?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pokud máš router s wifi ale neznáš k němu přihlašovací údaje, tak zkus login: admin a password: admin .Pokud se ti do něj nepodaří dostat, tak ho celý resetuj (tlačítko obvykle bývá na zadní straně routeru),a po resetu se ti přihl. údaje změní na admin/admin. Alespoň tak to funguje u mého routeru, třeba ti to pomůže.
-
- Pohlaví:
Navíc vartdather ví, že má providera errortela.
Kove - mlč. Každý router, resp. každý výrobce má restart do továrního nastavení a výchozí hesla jinak. Jaký router tazatel má se tu nepíše.
A k tazateli - to, že WiFi bliká nemusí nic znamenat. Pravdu ti řekne jedině loig v routeru. Pokud se tam nedostaneš, nemá cenu se tu bavit.
Kove - mlč. Každý router, resp. každý výrobce má restart do továrního nastavení a výchozí hesla jinak. Jaký router tazatel má se tu nepíše.
A k tazateli - to, že WiFi bliká nemusí nic znamenat. Pravdu ti řekne jedině loig v routeru. Pokud se tam nedostaneš, nemá cenu se tu bavit.
Dobře jak jste se ptali wifi router nám poskytuje o2 a do toho se pokusím dostat ale jestli jsem napojený na kabel jak mužu to nastavit?
Jak muzu vyresit toto ? - 3. konflikt IP adres souvisí s tím, jak máš nastavenu síť (DHCP apos.).
Mam totiz situaci, ze se nedokazu jednim pc pripojit na modem (pomoci kabelu) s dalsimi pocitaci neni problem. Zavadny pocitac mi pise neco s ip adresou.
Mam totiz situaci, ze se nedokazu jednim pc pripojit na modem (pomoci kabelu) s dalsimi pocitaci neni problem. Zavadny pocitac mi pise neco s ip adresou.
Kterou část si nepochopil na slovním spojení "změň heslo"?
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5477
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek