Ok, možná si říkáte, jaký dobroděj tohle nezvládne, já...S otčím už nebydlíme, tak jsem byl pověřen některými domacími povinnostmi, kterých jsem se za mlada neučil a teď mi to chybí
Jak vyměnit žárovku? Vyřešeno
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
Jak vyměnit žárovku? Vyřešeno
Čau,
Ok, možná si říkáte, jaký dobroděj tohle nezvládne, já...S otčím už nebydlíme, tak jsem byl pověřen některými domacími povinnostmi, kterých jsem se za mlada neučil a teď mi to chybí
Abych se sám obhájil:
Věnoval jsem se jiným věcem, jedním z nich jsou např počítače
Tak buďte te lásky nesměj te se a poraďte 
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Re: Jak vyměnit žárovku?
Cele pootocit a vysunout
Ty nyty nerozdelavej.
Ty nyty nerozdelavej.
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
Aha, tak stačilo akorát ze zhora potlačit silou dolů.
Potřebuji stejně vyměnit ještě několik žárovek a moje další otázka zní: Můžu i tenhle typ žárovky sehnat v Tescu? protože zatím všechny žárovky jsem tam sehnal (ale byly to ty obyčenější).
Potřebuji stejně vyměnit ještě několik žárovek a moje další otázka zní: Můžu i tenhle typ žárovky sehnat v Tescu? protože zatím všechny žárovky jsem tam sehnal (ale byly to ty obyčenější).
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
Tyto bodove haloheny urcite koupis i v Tescu... Jen nevim jestli jsou pres trafo a nebo na 220 ale v te koupelne a i podle zapojeni to bude 12V
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1