Stahování torrentu

...

Moderátor: Mods_senior

Dakado
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Stahování torrentu

Příspěvekod Dakado » 11 lis 2013 17:26

Zdravím, v pátek jsem začal stahovat z torrentu velký soubor (30 GB), mé připojení je 3500Kbps/250Kbps, za první den jsem stáhl 40 %, druhý den 30%, jenže další den možná tak 0.5%, měl jsem průměrnou rychlost 300 Kb/s a nyní 2 Kb/s, s sítí jsem nic neměnil, a stránky jako rychlost.cz ukazují normální rychlost, takže problém musí být v torrentu, kde jsem rovněž nic neměnil, torrent má zhruba neměnící se počet seederů a leecherů kolem 3500/23000. Dokonce jsem zkoušel i mou druhou variantu připojení (Mobilní internet - 7200Kbps/4000Kbps) tam je situace naprosto stejná, rychlost kolem 2 Kb/s, aktuálně mám 86.7% staženo, jenže se zdá že zbytek nedostahuju. Další věc co nechápu je, že jsem si v routeru přesměroval i port + mám veřejnou IP adresu, ale torrent pořád píše že můj port není otevřen, ale na druhou stranu dole v rohu svítí zelená ikona že Sít je OK. Zkoušel jsem vypnout nachvíli i firewall, ničeho jsem nedocílil, také jsem zkoušel vypnout antivirus, opět žádný výsledek, také jsem zkoušel měnit limity připojení, odesílacích slotu atd. Z torrentů stahuji již přes 2 roky a nikdy jsem na podobný problém nenarazil. Mohl by mi prosím někdo poradit ?

Reklama

Zpět na “Vše ostatní (inet)”