Dobrý den,jak už napovídá název sháním poskytovatele satelitního internetu,protože v domě ve kterém bydlím není připojení pro kabelový internet.Nějaké poskytovatele sat. internetu jsem našel ale všichni nabízí jen internet omezený limitem.Chtěl bych se tudíž zeptat zda by jste mi mohly pomoci najít poskytovatele sat. internetu který je bez limitu.
Děkuji za případné odpovědi.
Poskytovatel satelitního internetu Vyřešeno
Re: Poskytovatel satelitního internetu
Na internet bez limitu zapomen. Za upstream na satelit se plati takova palka, ze bezlimitni pripojeni muze stat taky 150.000 Kc mesicne.
Navic odezva satelitniho pripojeni je neuveritelne pomala, casto i v ramci sekund. Treba hrat hry se na tom naprosto neda.
Poskytovatele v CR navic pouze preprodavaji pripojeni tech cca 3 firem co vlastni ty komunikacni kanaly.
Navic odezva satelitniho pripojeni je neuveritelne pomala, casto i v ramci sekund. Treba hrat hry se na tom naprosto neda.
Poskytovatele v CR navic pouze preprodavaji pripojeni tech cca 3 firem co vlastni ty komunikacni kanaly.
Hmm,tak to jsem trochu v ... Ten internet bych docela potřeboval,bohužel upc ani csLink nejsou schopní zavést internet sem takže tu jedu na usb internet od u:fona kde je limit 8gb a to je zatraceně málo...
Co ADSL?
Vezmi si ze ten limit na stahovani po satelitu dokazes prekrocit za 2 hodiny. A to mas vetsi datovy prenos, nez cca 4 satelitni televizni kanaly.
S neomezenym prenosem neni ten problem ze by ho nekdo nechtel nabidnout, jde o to ze provozovatel satelitu ho nenabidne. Protoze to prenosove pasmo je tak omezene, ze by se taky mohlo stat ze jeden sosac omezi dalsich nekolik tisic zakazniku.
Vezmi si ze ten limit na stahovani po satelitu dokazes prekrocit za 2 hodiny. A to mas vetsi datovy prenos, nez cca 4 satelitni televizni kanaly.
S neomezenym prenosem neni ten problem ze by ho nekdo nechtel nabidnout, jde o to ze provozovatel satelitu ho nenabidne. Protoze to prenosove pasmo je tak omezene, ze by se taky mohlo stat ze jeden sosac omezi dalsich nekolik tisic zakazniku.
Na ADSL jsem uplně zapomněl,díky za radu.Hned zítra tam zavolám a pokusím se s nimi domluvit jestli by internet dovedli.Ještě jednou díky.Téma nechám otevřene a nápíšu jak jsem pochodil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 12997
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3512
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4957
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3614
-
od petr22