Zase změnili Youtube Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

onnetoon
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Zase změnili Youtube

Příspěvekod onnetoon » 21 úno 2014 15:08

Ahoj,dnes jsem zapnul youtube a lekl jsem se co s tím zase udělali. Je to rozbité - všechno je posunuté. Proč to neudělaj jako předtím, bylo to supr, ale pořád přidávaj/upravujou a víc rozbíjej jak na PC tak i na mobilu. Váš názor?

Reklama
Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Zase změnili Youtube

Příspěvekod Oxxid » 21 úno 2014 15:09

Já to nějak nevnímám :) Pokud mi stále jdou přehrát videa o která se zajímám tak je to v pohodě.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 21 úno 2014 15:11

To jsou ale rošťáci ty jůtůbáci!!
Ne vážně.. co od náš čekáš? Že půjdeme na protest do googlu za starej youtube? Podle mě další zbytečný téma..
Just Fucking Google It!

onnetoon
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod onnetoon » 21 úno 2014 15:13

Jaký zbytečný téma? Jakej protest? Ptám se Vás jen na Váš názor.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Zase změnili Youtube  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 21 úno 2014 15:37

Vyřešeno a odemčeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 21 úno 2014 15:39

Dobře, dejme tomu že dostaneš názor. Co s ním potom uděláš? Napíšeš si seznam uživatelů, k tomu připíšeš jejich názory, a uděláš z toho knihu?

Tak tady máš můj názor:
Za tohle trapný měnění vzhledů může G+, google si postavil sociální síť, a aby nás všechny nasral, tak to všelijak propojuje s gmailem, youtubem, androidem, a vším možným, jen ať to stojí co nejvíc za hovno a je to všechno co nejvíc provázaný, což má potom extrémní nároky na přenášení dat, zlatá doba kdy se mi gmail načetl internet hned po kliknutí, teď se načítá půl minuty, a to mám rychlejší internet než předtím.
Můžeme bejt rádi že aspoň vyhledávač vypadá normálně, i když ten vzhled je asi jediný, dneska když něco napíšu do googlu tak to o mě ví půlka světa. Ta druhá je zrovna offline.

Dokážu si představit jak to bude vypadat za pár let, jedna stránka Google.com, nahoře záložky, a tam Hledání, G+, Videa, Email,... A k tomu samozřejmě požadavek na internet aspoň 100Mbps, aby se to pěkne plynule přepínalo s všelijakejma zdržujícíma přechodama, jinak si ani neškrtneš.
Just Fucking Google It!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”