To ze by to slo muze znamenat ze je treba zavest sit - coz znamena ze to musi schvalit vlastnik baraku (coz muze byt treba nadpolovicni vetsina vlastniku bytu). Taky se muze stat ze to budou chtit zaplatit - coz znamena tak 100-400 tisic do baraku a odhadem par tisic do kazdeho bytu, coz si plati vetsinou kazdy sam.
Ochota vlastnika zavadet druhou, treti a dalsi site do baraku je navic pomerne mala.
Je lepší internet od Netboxu než od UPC?
Re: Je lepší internet od Netboxu než od UPC?
V našem paneláku je víc rodin a každá má jiného poskytovatele než my a je to tu OK.
Chybama se člověk učí.
Re: Od koho internet (poraďte)
Deny18 píše:Hlavně ne UPC! I ve větším městě mají často problémy a kolikrát za rok se stane, že překopnou dráty, jak naschvál. Navíc UPC ani nedá vědět, co se děje a v čem je problém, pokud jim třeba ty sám nezavoláš.
mam upc uz 8 let a jsem spokojenej zadny problem ..obcas to sice nekdy skobrtne jednou 2x rocne ale to vsude ....vedle soused pouziva netbox je to to same co se tyce internetu horsi je asymetricky ale jinak to same jak upc
Poskytovatelu muzes mit kolik chces, kdyz nekdo povoli ty site natahnout do baraku a do bytu.
Problem obvykle nastava kdyz jineho poskytovatele chce jen par lidi a ten zbytek jim to nechce platit.
UPC ma svoje site natahane 20 let, jeste z doby kdy to byla pouze kabelova televize a jmenovalo se to Datel.
Problem obvykle nastava kdyz jineho poskytovatele chce jen par lidi a ten zbytek jim to nechce platit.
UPC ma svoje site natahane 20 let, jeste z doby kdy to byla pouze kabelova televize a jmenovalo se to Datel.
-
- Pohlaví:
to petr: nech toho. U nás skoro na každém sídlišti jsou oba. Je každého věc jak se rozhodne. Kromě toho, když mu řekli, že by to šlo, tak už tam dráty mají.
- můžeš mít pevnou linku bez tarifu. Platíš jen to, co provoláš. Ceny 0,9 (0,45) špička/mimo špičku po celé republice. Do anglie 2,-, mezi netboxáky zcela zdarma
- je levnější než UPC při stejných službách
- interní okruh 100 Mbit
Výhoda je, že TV jede plně v digitálu. Ne jak UPC v analogu.
Jak říkám, vadí mi jen přístup k zákazníkům. Jinak kdyby nebyli nejlepší za tu cenu, nebyl bych tam.
Já mám netbox už desátý rok. Kromě několika problémů ze začátku nikdy nic.mam upc uz 8 let a jsem spokojenej zadny problem ..obcas to sice nekdy skobrtne jednou 2x rocne ale to vsude
- můžeš mít pevnou linku bez tarifu. Platíš jen to, co provoláš. Ceny 0,9 (0,45) špička/mimo špičku po celé republice. Do anglie 2,-, mezi netboxáky zcela zdarma
- je levnější než UPC při stejných službách
- interní okruh 100 Mbit
Výhoda je, že TV jede plně v digitálu. Ne jak UPC v analogu.
Jak říkám, vadí mi jen přístup k zákazníkům. Jinak kdyby nebyli nejlepší za tu cenu, nebyl bych tam.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1858
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 13:36
-
-
Problém se starší hrou po výměně GPU za lepší
od helpmeboys » 16 dub 2025 17:06 » v Vše ostatní (sw) - 5
- 1609
-
od windroid2
16 dub 2025 18:21
-
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4869
-
od meda2016
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3298
-
od Signalista97