FORUM BIKE Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: FORUM BIKE

Příspěvekod memphisto » 15 kvě 2008 18:47

mechanické kotouče bych na kolo nebral.je to jako V-Brake. zahřívají se, brzdná síla slábne a v blátě a v mokru skoro nebrzdí.kdybych si měl vybrat mechanické kotouče, tak jedině od firmy AVID. ty jsou luxusní a brzdou silou se vyrovnají hydralikám. nehladě na to, že jsou mechaniky (mechanické kotoučovky) náročné na údržbu. musíš štelovat (nastavovat) vzdálenost brzdové desky od kotouče a to je někdy o nervy. u hydraulik se to nastavuje samo. na kolem mám odježděno až až (i závodně) a celkem dost o tom vím :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod actionboy » 15 kvě 2008 18:51

ještě k tomu navíc :smile:
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 15 kvě 2008 19:00

Když nějaké cyklistické fórum, tak jedině www.bike-forum.cz A Memphisto, za co si jezdil? Za jaký tým.. Já jezdím taky závodně a jestli chcete nějaké "celopéro", tak pod 40 000 nejděte. Z těch Intresparu atd... to je dobré jezdit kolem baráku.. :D Ale co ja vidím na závodech atd..tak Hardtail, celopéro je spíše na maratony a málo se zatím používá=>stojí hodně pěnez:-) Jestli tam chceš mít nutně kotouče, tak si kup nějaké kolo do 12000( nebo kolik chceš do toho investovat) a kotouče si dokup. Doporučuji Avidy( levnější) ale jestli chceš opravdu prvotřídní zboží, tak jedině HOPE.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE

actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod actionboy » 15 kvě 2008 19:06

Ne kotouče nejsou předností a celoodpružené nechci. chci klasické horské kolo takové jaké jsem uvaděl
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 15 kvě 2008 19:14

Jaký typ kola přesně myslíš? Nějak jsem to tam nepochopil...A asi chceš už ojeté? Zkus to víc rozepsat ty tvoje požadavky..
NICOLAS CAGE

actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod actionboy » 15 kvě 2008 19:21

Jo mysliš jako Pevné XC. Chci nové kolo do 10 000Kč. A líbí se mi když už ma aj rohy. :smile:

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 15 kvě 2008 19:31

Co tohle: http://www.merida-bike.cz/prodej/sub-40-v-08 Jak se ti líbí? Výbavově je na tom dobře, kvalita rámu je suprová. Rohy to má :D A můžeš si to koupit přes e-shop, takže není problém..
NICOLAS CAGE

gutik
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod gutik » 15 kvě 2008 19:35

¨Kluci kupte si motorku jako ja. nemusite slapat a brzdy si taky nemusite vybirat :P

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 15 kvě 2008 19:53

motorka je pro líné prd*le :lol: motorku mám taky (KTM 450SXF) ale nebaví mě.s kámočem jsem si dával závod (já na kole a on na krosce) a do kopce mě dával, ale dole lesem jsem mu ujel. jezdil jsem sjezdy, ale už nemůžu po pádu. jezdil jsem soukromě jen za podpory Fox Racing. můj bike (už ukraden) byl Nicolai Nucleon TST EVO + FOX 40 RC2+ HOPE Mono 6 Ti a další serepatičky :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod actionboy » 15 kvě 2008 19:57

N!cholai píše:Co tohle: http://www.merida-bike.cz/prodej/sub-40-v-08 Jak se ti líbí? Výbavově je na tom dobře, kvalita rámu je suprová. Rohy to má :D A můžeš si to koupit přes e-shop, takže není problém..

Ten sem taky daval do přispěvku vyše. Takže tohle bys mi v klidu doporučil jo tak OK

gutik
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod gutik » 15 kvě 2008 20:00

memphisto píše:motorka je pro líné prd*le :lol: motorku mám taky

njn na kole jsem se naslapal az moc mam zatim jen 125ccm ale uz bude 18 :-d. Ale to zakladame jine tema tak konec :lol:

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 15 kvě 2008 20:09

actionboy píše:
N!cholai píše:Co tohle: http://www.merida-bike.cz/prodej/sub-40-v-08 Jak se ti líbí? Výbavově je na tom dobře, kvalita rámu je suprová. Rohy to má :D A můžeš si to koupit přes e-shop, takže není problém..

Ten sem taky daval do přispěvku vyše. Takže tohle bys mi v klidu doporučil jo tak OK

To ti můžu vklidu doporučit. Je to velmi kvalitní značka rámu. Neměl by být problém. A Merida patří mezi nejprodavanější značky, takže už tohle mluví za to. A Memphisto: FOX?? It´s my best vidlice:-) :inlove: Nic lepšího než Fox nejde sehnat. To je můj sen :inlove: :inlove: Popiš její vlastnosti, stála opravdu za to? Já mám vybranou za 22 000, ale nevím, kdy na ní našetřím. A Hope, taky luxus. Kolik tě ta sestavička stála:? Musela být pálka, ale musí to stát za to...Takové osazení, bych si nechal líbit :D :inlove:
NICOLAS CAGE

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přihlašování na fórum
    od liborek » 07 led 2025 17:26 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    16939
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    20 kvě 2025 11:43