je FACEBOOK bezpecny ?? Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

prazlu00
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: je FACEBOOK bezpecny ??  Vyřešeno

Příspěvekod prazlu00 » 30 srp 2009 20:57

ano...memphiso nb jak se jmenujes jsem moc ráda že jsi se taky vyjádřil/a :) :) :))))))

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: je FACEBOOK bezpecny ??

Příspěvekod Žbeky » 30 srp 2009 20:58

to prazlu00: Tak to gratuluju. Máš před sebou ještě 10 let prenatálního vývoje...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 30 srp 2009 21:01

Prosím tě, kolik ti je, to by mě zajímalo ??
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 30 srp 2009 21:01

Prosím, bez urážek nebo to promažu :evil:

Jsem tam už hodně dlouho a mám cca. 500 přátel a nabídky na sex mi nechodí :-( :lol: Ani jedna nepřišla a nadávky taky a nikomu ze známých. Jo a k těm článkům, jsou to v drtivé většině pěkné hovadiny a jsou psány uživateli, co tam jsou 5 minut a myslí si, že sežrali všechnu moudrost :roll:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

prazlu00
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod prazlu00 » 30 srp 2009 21:02

a zase musím čelit te stupidni realite...pochybuji že by s tebou chtěl někdo sex,mimoto me se nic z toho co jsi ted napsal jeste nestalo...=p

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 30 srp 2009 21:04

Netvrdím, že ty články jsou pravdivé nebo nepravdivé, tohle mě prostě odradilo, nic víc a tolik spamu, je to jen můj názor, nikomu neříkám ať tam nechodí nebo rozhlašuje, že FB je nebezpečné ... jinak raději to zamkni, odpověď na otázku, zda je FB bezpečný: ANO JE

/nevím proč bys měla pochybovat ty trdlo, nevíš kdo jsem, neznáš mě, takže tyhle připomínky si nech pro někoho jiného, díky
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 30 srp 2009 21:05

Mám to v profilu a je mi 17. A přímo proti FB nic nemám, je tam spousta známých, ale navážení se do lidí o kterých daný uživatel nic neví a navíc to jsou jeho první příspěvky, tak to už je hodně.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 30 srp 2009 21:06

Asi tak, výsledek je ANO je bezpečný a hotovo. Začínají se tu hrotit osobní útoky a proto zamykám. Případné nabídky na sex a podobně se posílejte přes SZ :lol:

EDIT: Za navážení neznámých lidí do Vás ale FB nemůže. To je o komunitě lidí a navíc můžete kdykoliv napsat na podporu a nebo nahlásit hrubé chování a daný uživatel bývá okamžitě zablokován. Podobné téma o FB se tu už řeší
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”