Mě hypertextové odkazy normálně po zkopírování načte k sobě do schránky. To budeš mít něco ty?
No, já už ani rapid nebudu prodlužovat. Doplýtvám zbývající rapidy a pak kdyby někdy bylo potřeba. Většinou teď stahuju přes jDownloader z ulozto. Přes něj i při free stahuju 4 soubory zároveň a tím využiji plnou rychlost netu. U jednoho souboru ne.
Nefunkční hromadné stahování z rapidshare
Re: Nefunkční hromadné stahování z rapidshare
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Ivan píše:Je otázkou, co kromě rapidshare premium, se ještě vyplatí. Placený megaupload bez čekání?
Tak zrovna MegaUpload je jediný server, který používám jako free. I několik GB denně a čeká se jen asi minutu mezi downloady! Přitom rychlost stahování je na maximu mého ADSL! Kde je Rapidshit s jejich otřesnými několikahodinovými pauzami! Osobně používám teď FileSonic premium, protože na fóru, kde chodím je to nejvíce používaná služba, a za tu cenu = 180 Kč jsem spokojen. Nebuzerují člověka jdy a kolik může stahovat, jsou mnohem levnější než např. FileServe a většina linků není mazána. Mají své chyby, nejsou tak vyspěli jako Rapidshit, ale účel to splňuje. Jsem toho názoru, že jedna placená služba na stahování je až moc vzhledem k povaze této činnosti.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Čer 30, 2011 2:06 pm) ---
Romaine píše:Mě hypertextové odkazy normálně po zkopírování načte k sobě do schránky. To budeš mít něco ty?
Ne, nenačítá mi odkaz typu "klikni sem na tento link" [uvnitř samotný odkaz v hypertextu]. Bere jen odkazy, které přímo v textu obsahují plnohodnotný link. A potvrdil mi to vývojář na fóru že v nové verzi už to bude umět číst hmtl schránku, takže to není jen u mě. Bavím se tu o CRTL+C když označím blok textu na stránce, nebavím se o klikání pravým tlačítkem Kopírovat adresu odkazu lpink po linku...
Jo, tak já to myslela jinak. Samo označím celý text stránky (klikat na každý zvlášť - to by bylo pro zlost). Myslela jsem, že klikatelné hypertextové odkazy ti nejdou a to by bylo divné :) Ty skryté - s tím jsem se nesetkala, že bych potřebovala stáhnout. Ale pokud plánují to tam dát, tak tím líp.
Ano, nejdou mi označením a CTRL+C klikatelné odkazy, které mají popis jiný než je vlastní adresa. Např. klikni na mě.
Jestliže je ten odkaz součástí HTML stránky, zkus si zobrazit zdrojový kód a ten pak přes schránku nasyp do jDownloaderu.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
To je dost krkolomné řešení - hledat odkazy ještě ve zdrojáku. Zkrátka řešení je jedno: podpora html schránky aby uživatel stejně jako v FRD jen označil text a klepnul na CTRL+C...
Jo, já to pochopila. Však píšu, že s tím sem se nesetkala, že bych něco takto skrytého chtěla kopírovat do jDownloaderu, ale člověk nikdy neví, kdy se to může hodit. Mě by se hodilo, kdyby to bral z adresního řádku. Když si něco najdu sama na ulozto, tak pak musím ten adresní řádek vždy zkopírovat klasicky a je to otrava u třeba 30 odkazů. Ale tam nefunguje ani rozšíření FF autocopy (je pro FF i chrom a nemusíš ani to CTRL+C mačkat
).

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5452
-
od Baggy
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 22:11