Juknu na ty sítě ještě do IS... Pak sem ihned napíšu. Do intranetu naší sítě se z domova nedostanu, pouze v práci. V pondělí mám dovolenou, takže
v úterý ti to zjistím, která ta Wi-Fi síť je na této adrese lepší.
Ohledně O2: vždyť nemusíš mít nutně ten nejvyšší tarif. 20 Mbps za 500 kč/měsíc mít budeš. A myslím si, že to není k zahození...
Jen pro zajímavost:
Já pracuji v síti PilsFree (síť v Plzni a okolí). Je to občanské sdružení. Nemáme tarify, všichni platí členský příspěvek 300 Kč/měsíc. Po Wi-Fi to jede lidem kolem 17 - 30 Mbps UP i DOW. Ping do 7 ms. V bytovkách lidi připojuji pomocí Ethernetu, optických pojítkách, optických vláknen 1 Gbps, metalických kabelech. Na jedné adrese v Plzni máme i 10 Gbps. To už je jiný fofr.

A stále všichni, nehledě na rychlosti platí 300 Kč/měsíc. Rychlost neomezujeme, vše běží maximální rychlostí, dle možnosti technologie. V síti běží i DC, IPTv s HBO, různé herní servery, web hosting, apod...

Celková konektivita sítě PilsFree je 2x20 Gbps do sítě internet. Výhodou je i to, že nemáme žádné smlouvy, ani tarify. Pokud někdo neuhradí členský příspěvek 300 Kč, tak ho robot do tří dnů blokne, dokud neuhradí. Škoda tak nevznikde ani síti PilsFree, ani dannému uživateli. Po 18-ti měsících, pokud uživatel naší sítě ani jednou neuhraní členský příspěvek, přestává být naším členem/uživatelem...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.