Internetový automat

...

Moderátor: Mods_senior

Layo
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Internetový automat

Příspěvekod Layo » 06 bře 2014 23:30

Stejně se ti na to složí a pak si udělaj hotspot...
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 06 bře 2014 23:35

To byl kdysi dial-up, platilo se po minutách, na začátku byl za připojení nějaký extra poplatek a ostatní tady v HB mi záviděli, že mi to "frčí" 40 - 48 Kb/s (56 Kb dial-up modem Robotics), zatímco jim kolem 30 Kb/s :lol: Psal se rok 1999 a později (od roku 1999 v květnu mám PC a Net doma - to měl tehdy málokdo). Měsíčně jsem platil za Net kolem 1 300 Kč, no ale byla to supr rychlost, ne? :lol: Stahovalo se tehdy na Napsteru, samozřejmě tehdy šlo jen audio (mp3, ...) a pokud se vám přerušilo připojení museli jste začít znovu od začátku. Stáhnout free hru Phobia 3 - 88 MB mi trvalo 8 hodin.

Nevím kdo bude vybírat ty drobáky, ale omezit připojení jen v určitém rozsahu či po určitou dobu jde:

Access Boss 2.2-umožňuje efektivně omezit přístup určitých uživatelů k počítači jen na určité časové úseky.zip

Advanced Security Control 2.1-Umožnuje administrátorovi nastavit na lokáním počítači omezení typu, kdy, co a který uživatel může nebo naopak nesmí spustit na tomto počítači.zip

DeviceLock 5.7-Administrátorský nástroj pro ovládání přístupu uživatelů k jednotlivým portům a různým periferním zařízením počítače.zip

User Time Control 2.8.2.2 SW 1,44MB přidělení každému uživateli, jak dlouho bude moci používat PC, po vypršení doby dojde k auto vypnutí nebo odhlášení z PC.zip

Watch Dog 8.2.2-bezpečnostní utilita umožňující monitorování a restrikci zvolených činností na počítači. Po přihlášení uživatele je sledována doba připojení.exe

WinLock v3.4 SW 970kB umožňuje povolovat uživatelům kdo kam smí a taky si pamatuje kdo jak dlouho byl na PC a co tam dělal.zip
Naposledy upravil(a) X dne 06 bře 2014 23:39, celkem upraveno 1 x.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 07 bře 2014 00:09

X: Kde mám tyhle programy stáhnout? Když název toho programu napíšu do googlu tak mě to většinou hodí buď sem, nebo na živě.cz :D
Just Fucking Google It!

iTerminator
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod iTerminator » 07 bře 2014 00:11

Kde je stáhnout, tak třeba hned první : http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... cess-boss/, asi ti už oslepl i Google.
... na co jsem se v Nette podíval a co by většina programátorů napsala špatně, to bylo správně, vzorově. - Jakub Vrána

Do SZ mi píšete zbytečně, neboť problémy řeším pouze v tématech.
Za radu je slušné poděkovat.
Važ si rady, práci za tebe neudělám.

Používej Google!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 07 bře 2014 00:30

Když někdo nemyslí a zadá tam celý název i s popiskem, tak je jasné kam ho to hodí :lol: Na moje tipy programů ... a doufám, že si i uvědomujete, proč jsou názvy tučným písmem jen z části ... a proč není tučně verze!

souky5
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod souky5 » 07 bře 2014 02:45

a co když si jeden žáček koupí např ten týden a bude zdílet ze zbytkem třídy připojení ? tak bych to udělal já

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 07 bře 2014 03:41

Ostatní nebudou mít z jiných počítačů na modem přístup, například:

DeviceLock 5.7-Administrátorský nástroj pro ovládání přístupu uživatelů k jednotlivým portům a různým periferním zařízením počítače.zip

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 07 bře 2014 07:33

Promazán OT a vzájemné napadání

X: Háček je v tom, že by to musel instalovat na každé zařízení studenta, který by se chtěl připojit. To můžou být ale i tablety a mobily, kde tvůj WIN program fungovat nebude a navíc já osobně bych si třeba žádný "buzerovací" program nainstalovat nenechal? Co když onemocním a zůstanu doma nebo zrovna budou prázdniny? To mě to podle data a hodiny stejně odstřihne?

Co ty potřebuješ, je RADIUS server, kdy se nepřihlašuješ pomocí předem určeného klíče, ale pomocí uživatelského jména a hesla - viz. IEEE 802.1X. Problém ve tvém případě je, že pokud o této možnosti ani nevíš, bude hodně těžké ji nastavit a navíc ji musí podporovat infrastruktura. Jinými slovy se motáš v kruhu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”