čím stahovat RapidShare.com

...

Moderátor: Mods_senior

Pepas87
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepas87 » 30 pro 2007 12:06

pridavam se... pres predplacenky jsem jiz take "stahoval", a musel jsem to brzdit, abych neprelezl pres FUP limit... stahovani pres repget, proste parada...
a navic kdo nechce kupovat cely mesicni pausal, tak tam existuje bazar, kde jsou z casti vycerpane limity, za rozumne ceny..
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 30 pro 2007 12:14

Kromě předplacenek existuje ještě jedna služba:

http://www.pay4u.cz/

A pokud stojíš o USD tak nezanikl.

http://rapidshare.downloader.googlepages.com/universalsharedownloaderv1.3.4.7new

maiki
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod maiki » 30 pro 2007 18:55

Jo ten Ultimate Share Downloader vypadá že by mohl s předplaceným Rapid Share komunikovat, umí opravdu spoustu věcí a rozhodně uživatele nečastuje hláškami o nefunkčnosti. Akorát to rozpoznávání kódů u volného přístupu na RS mu stále moc nejde i když už se někdy i trefí. Momentálněnejnovější verze 1.3.4.9.

Rapidshare.COM lze zaplatit přímo na oficiální stránce přes Paypal, což je velmi rychlý a bezpečný způsob platby - platil jsem takhle např. na Ebay a zboží bylo zakoupeno v podstatě ihned. Otázkou je, jestli Rapidshare poskytuje to pojištění proti krádeži, jako Předplacenky nebo Pay4You. A pak je pro mě ještě otázkou zda jsem u těch dvou vázaný jen na ČR, protože nepobývám jen zde.

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 30 pro 2007 19:06

kdyz chcete stahovat z rapidu, tak si to radsi zapltate, treba i s nekym dohromady. kdyz se na to slozite 4, tak vas to vyjde levne a muzete stahovat porad. tydle programy na obchazeni rapidu nefungujou, nebo treba jenom chvili, pak to prestane... nebo muzete stahovat s nekym dohroady. kdyz to ma treba 30 casti, tak jeden stahne 15 casti, druhej dalsich 15 casti, pak si to na dvd predate a je to...

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod maiki » 30 pro 2007 19:13

No jen aby, protože na oficiální stránce je upozornění, že sdílená konta mezi více lidmi mohou být při odhalení zrušena. A mimo to, 7 euro na 1 měsíc není drahé. Jen si spočítejme, kolik zaplatíme jinde.

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 30 pro 2007 19:24

anebo muzete zkusit hledat, treba to nejdete jidne mno...

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 30 pro 2007 19:31

Dimonius pořád poporuje usd.http://dimonius.ru/mysoft.html
Není to žádné obcházení.Dokáže taky stahovat např. ulož to ,letecká pošta atd.

K tomu Pay4You-odpověď z webu

Je Premium účet přenosný mezi více počítači ?
Ano. Premium účet není vázán na IP adresu ani na daný počítač. Můžete jej používat na kterémkoliv počítači na světě, který je připojený k internetu.

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod maiki » 31 pro 2007 08:30

richchie píše:Dimonius pořád poporuje usd.http://dimonius.ru/mysoft.html
Není to žádné obcházení.

No pokud si někdo nezaplatí účet (doufám že se to netýká i Premium) tak od něj RS zřejmě očekává že bude muset na jejich stránky plné reklamy a "proklikávat se"... Ale teď jak jsem psal ten USD stejně vyžaduje zadávat kódy, bo je všechny nerozezná (OCR).

jeronym.skocdolabe
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod jeronym.skocdolabe » 31 pro 2007 09:05

Pokud má někdo placený rapidshare tak nepotřebuje nic jiného ani lepšího než je rapget. Používám ho už skoro rok a žádné problémy jsem nezaznamenal. Zkoušel jsem i par jiných typu usdownloader atd ale rapget je asi nejlepší. :D A co se týká předplacenky.cz , tak mám zkušenost takovou, že zaplatím přes internetové bankovnictví hned jim mejlem pošlu přes print screen zachycenej platební příkaz a za hoďku možná míň sosám. :wink:
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 31 pro 2007 11:12

Používám roční+rapget na rapidshare špička ale na free české je dobrý usd.

jenik
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Re: čím stahovat RapidShare.com

Příspěvekod jenik » 14 srp 2008 00:07

Flash Get hodně dobrej downloader
Core™ 2 Quad Q9300, XFX nForce 780i Sli, 2x OCZ DDR2 PC8500 2048MB nVIDIA SLI Ready, XFX GeForce 8800GT - SLI, Western Digital Raptor 74GB, 2x Maxtor DiamondMax 250GB, Western Digital Caviar SE16 500GB, Samsung Sync Master 970P, OCZ EvoStream 720W

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: čím stahovat RapidShare.com

Příspěvekod Jan Pašek » 15 srp 2008 09:11

K poslední straně této diskuse mám tuto poznámku. IP adresa pro stahování z premium účtu na rapidshare.com je nepřenosná na tento fakt dojel rapidspool.cz Nedoporučuji proto pořizovat s někým společný účet leda že by jste oba stahovali ze stejné IP adresy.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Vše ostatní (inet)”