tak jsme se dočkali O2 ruší FUP
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já jsem napster použival a tak mě to znechutilo že jsem toho nechal...nicméně předpokládám že velké sosače budou nějak omezovat stejně jako všichni.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: FUP
amaroun píše:Tok dat bude řízen, např. při přetížení sítě, tedy pokud budete v ulici mít deset kamarádů s ADSL a každý bude stahovat o sto pádlo, tak to podle mého uplatní.Všechno má své ale
To ale asi muselo fungovat i před tím, když byl limit FUP, ne?
Nevím přesně jaké mají a měli na O2 tarify, ale třeba ti, kteří měli limit 10GB (a ještě prý nějak rozpřídělované na týden ), tak kdyby se rozhodli první den v měsíci vše vyčerpat, by měli asi problémy s přetížením ?
Myslím si že je to rozhodně dobrá věc co se týče konkurence a vydělají na tom rozhodně lidičkové, co bydlí mimo dosah kabelovek a wifi.
Ti totiž narozdíl ode mě, měšťáka, nemají většinou moc na výběr.
Můj první stroj: Atari 800XL
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no ano agregace...je jasné že FUP přispívala k tomu aby se téměř neuplatňovala.Teď se ale uvidí.Hlavně tam kde bude více sosačů na jeden agregační bod to asi bude celkem zajímavé.Předpokládám že si neuvědomujete že pokud máte 8Mbit s agregací 1:50 tak máte garantovaných jen 8/50=0,16Mbit což je 160Kbit což je 16kB/s.
jinak ty protokoly souvisí s připojením DSLAMů do MPLS sítě.Tam kde je ethernet to jde a tam kde ATM ne...:)
jinak ty protokoly souvisí s připojením DSLAMů do MPLS sítě.Tam kde je ethernet to jde a tam kde ATM ne...:)
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Weslo, zlatá vesnice v pohraničí. Tady se lidi z lakoty až zajíkají, takže obstarat si drahé připojení od O2 je pro ně zbohatlický rozmar. Díky tomu se agregace nejvíc projevuje, když já, syn, dcera a manželka browsíme a taháme najednou, to je pak ta čtyřmegová lajna, nějaká pomalá 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k tomu, že u nás je velmi rozšířená wifina, a na ADSL jsme snad tři s celého Chrupákova, myslím, že to bude v pohodě
, ale vše může být jinak.Mimochodem, když jsem před 14 dny vedl rozhovor s debilní linkou O2 a ptal jsem se na zrušení limitů, že bych jako přešel na ten jejich Extreme, tak z nich nevypadlo ale lautr nic.Ještě že jsem se na tu změnu vybodl.