Google Chrome - prohlížeč od Googlu

...

Moderátor: Mods_senior

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Google Chrome - prohlížeč od Googlu

Příspěvekod Rewqa » 04 zář 2008 15:55

Jediný co mě zatim štve je, že mi nefunguje na touchpadu scrollování nahoru. Taky by eště trochu mohli vypilovat to stahování.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 04 zář 2008 22:31

Instalací Google Chrome jste podepsali smlouvu s ďáblem: http://www.zive.cz/Bleskovky/Instalaci- ... fault.aspx

iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod iLucas » 04 zář 2008 23:15

Je to podle mě dobrý prohlížeč,ale nějak se mi seká,normálně to jede a pak to třeba 5s vůbec nereaguje a takhle třeba v minutovejch intervalech??? Jinak rychlost se mi líbí,ale nějak se nepochopil tu smlouvu,co je tam jako špatně?

EDIT: aha už sem si to pořádně přečetl,tak to je jako dobrá sviňárna
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 04 zář 2008 23:47

Takovou licenci má každej druhej program, takže bych ti tak nehrotil.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 05 zář 2008 00:31

Není se čeho bát, soukromí už není nikde ani na netu, jedině se vrátit do doby kamenné...a pozor na vítr z východu.
Mám jenom dobré zkušenosti s Google, indexuje všechno, ale gratis aplikace pro ostatní to vynahradí a informace to je jako peníze, taky se nemají nechat ležet, je třeba s nimi pracovat. Po ulici se maskujte a noste tmavé brýle, kamery jsou všude, a co víme, kde to končí. Paranoia.
A internetový bulvár má o čem psát, to se hodí. :D Myslete positivně .

Kritické myšlení je jedinou zárukou, která nás chrání, před podvody, klamy, pověrami a mylným chápáním jak sebe samých, tak světa kolem nás.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 05 zář 2008 10:09

"Odoslaním, zverejnením alebo zobrazením Obsahu dávate spoločnosti Google trvalé, neodvolateľné, celosvetovo platné, bezplatné a nevýhradné oprávnenie reprodukovať, meniť, upravovať, prekladať, zverejňovať, verejne prezentovať a zobrazovať a šíriť akýkoľvek Obsah, ktorý odošlete, zverejníte alebo zobrazíte v Službách alebo ich prostredníctvom."

Uvedomuje si tu nekdo ze napr. timhle davate pravo spolecnosti Google nacachovat vase heslo a nebo cislo kreditky do prohlizece a potom odeslat napr. na jejich servery? Vim ze je pitomost ale uz to ze to v te smlouve JE, neni jen tak neco.
if (count(legs)==6) bug
else feature;

Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České

fortret
nováček
Stav:

Příspěvekod fortret » 05 zář 2008 10:52

Browser se mi líbí, rychlost a jednoduchost je určitě jeho hlavními klady, jedinou vadou na kráse je opravdu kontroverzní smlouva. Ještě něco rozchodil už někdo internetové bankovnictví od KB, mě se to také stále nedaří.
Asus P5E3, Intel Core 2 Duo E8400,Seagate 500GB ST3500320AS SATA-3G 32MB cache, Ati HD3870 512MB DDR4, 4x Corsair XMS3 DHX 1024MB 1333MHz DDR3,Logitech G15, Vista Ultimate x64

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 05 zář 2008 11:20

Opravdu kontroverzní smlouva...Ale špiclování je v USA na denním pořádku( údajně boj proti terorismu) , tak proč se divit- za chvíli budeme všichni chodit s čipem v těle.A budou o nás vědět všechno.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

mopik
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mopik » 05 zář 2008 11:30

Docela se mi libí,rychlost je velmi dobrá,chodi bez poblemu.-zmenu bych uvital jen u zalozek-lepsi pristup,blokaci reklamy,a moznost vymeny lišty s otevrenymi panely s ovladaci listou. Pro mě by to bylo prehlednejsi.Jinak se mi zda na betaverzi az podezrele dobrej,pokud porovnám mnozstvi problemů které se projevi u kazde nove verze stavajicich prohlizecu tak se fakt divim jak Chrome skoro nemá potize.

fortret
nováček
Stav:

Příspěvekod fortret » 05 zář 2008 11:41

Vždyť záložky jdou dát do lišty a tím je budeš mít rovnou před očima a snimy i všechno ostatní :D
Asus P5E3, Intel Core 2 Duo E8400,Seagate 500GB ST3500320AS SATA-3G 32MB cache, Ati HD3870 512MB DDR4, 4x Corsair XMS3 DHX 1024MB 1333MHz DDR3,Logitech G15, Vista Ultimate x64

mopik
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mopik » 05 zář 2008 12:24

jo,ale to je lišta navic,nejlepsi je autoskrývání pri doteku myší.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 05 zář 2008 14:21

Taky mě eště docela štve, že když otvírám odkazy z QIPu tak mi to furt háže do firefoxu, i když mám jako výchozí nastavenej Chrome.
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”