Uz to mam vyresene tak, ze jse koupil tu sitovku, ted potrebuji nastavit v routeru to wake on lan.
Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk
Ovladani pc pres mobil. Vyřešeno
Re: Ovladani pc pres mobil.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Pohlaví:
Re: Ovladani pc pres mobil.
http://portforward.com/english/routers/ ... on_LAN.htm
Teoreticky by mohla fungovat MAC FF:FF:FF:FF:FF:FF - to by mělo poslat WOL paket na všechny porty
Teoreticky by mohla fungovat MAC FF:FF:FF:FF:FF:FF - to by mělo poslat WOL paket na všechny porty
Re: Ovladani pc pres mobil. Vyřešeno
Ahoj, takže nakonec se mi to konečně povedlo a bylo to celkem lehké, stačilo jen pořádně googlit
, nakonec mi pomohla tato diskuze: http://www.czc.cz/tp-link-tl-wr1043nd/6 ... d7/diskuse (zdroj) , není to přesný typ routeru jako mám já, mám i rozdílnou značku a kupodivu bylo vše nastavení totožné.
Přesně mi pomohlo toto: omlouvam se wol mi samozrejme funguje i kdyz mam teda forwardovani nastaveno trochu jinak,nemam to pres polozku DMZ ale forwarduju port pres virtual servers.moje chyba byla v tom,ze sem magic packet posilal na jinou ip adresu nez byla moje:)takze muj navod je takovy:
1)nejdrive si v polozce DHCP/Address Reservation reservujte IP adresu k dane MAC adrese,aby vas pc dostaval pridelenou porad stejnou IP adresu od routeru.
2)v polozce Forwarding/Virtual Servers kliknete na add new a nastavte hodnoty:service port-zvolte port ktery se bude forwardovat(pro WOL se pouziva 9)
IP-je adresa kterou ste si predtim rezervovali
zbytek nechate tak jak je.
no a ted kdyz poslete magic packet na vasi verejnou IP s danym portem tak by se mel pocitac probudit.samozrejmosti je ze to vase Sitova karta umi a ze je to povoleno v biosu.take je treba vetsinou zadat mac adresu sitove karty.
http://wol.vanis.cz/
Chci poděkovat všem zúčastněným uživatelům tohoto fora, kteří se se mnou pokoušeli tento problém vyřešit. Ještě jednou moc děkuji uživatelům: Martab, ITCrowd, Oxxid, onnetoon a dalším co se se mnou pokoušeli vyřešit můj problém
.

Přesně mi pomohlo toto: omlouvam se wol mi samozrejme funguje i kdyz mam teda forwardovani nastaveno trochu jinak,nemam to pres polozku DMZ ale forwarduju port pres virtual servers.moje chyba byla v tom,ze sem magic packet posilal na jinou ip adresu nez byla moje:)takze muj navod je takovy:
1)nejdrive si v polozce DHCP/Address Reservation reservujte IP adresu k dane MAC adrese,aby vas pc dostaval pridelenou porad stejnou IP adresu od routeru.
2)v polozce Forwarding/Virtual Servers kliknete na add new a nastavte hodnoty:service port-zvolte port ktery se bude forwardovat(pro WOL se pouziva 9)
IP-je adresa kterou ste si predtim rezervovali
zbytek nechate tak jak je.
no a ted kdyz poslete magic packet na vasi verejnou IP s danym portem tak by se mel pocitac probudit.samozrejmosti je ze to vase Sitova karta umi a ze je to povoleno v biosu.take je treba vetsinou zadat mac adresu sitove karty.
http://wol.vanis.cz/
Chci poděkovat všem zúčastněným uživatelům tohoto fora, kteří se se mnou pokoušeli tento problém vyřešit. Ještě jednou moc děkuji uživatelům: Martab, ITCrowd, Oxxid, onnetoon a dalším co se se mnou pokoušeli vyřešit můj problém

Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2664
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2177
-
od atari
19 led 2025 18:18
-
-
- 16
- 9054
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4295
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9576
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-