Zdravím, existuje nějaký platební systém přes internet, kam by jsme synovi dali například kredit 500kč za svátek atp. a on by si mohl koupit něco přes internet za částku pod 500kč maximálně 500kč a kdyby tam již neměl kredit těch peněz, nakupování by již nešlo. Chtěli jsme nejprve PayPal ovšem tam je to blbé, protože se tam zadává platební karta a syn by mohl neomezeně čerpat z kreditní karty a to my samozřejmě nechceme. Přemýšleli jsme i nad službou GoPay, který je v České Republice také rožšířená, ovšem tam se vše neplatí kreditem GoPay, nějaké platby se platí kreditní kartou a GoPay to pouze umožňuje - tedy tak sem to pochopil a kredit by mu tam byl k ničemu.
Nemáte nějaký návrh jak toto vyřešit, nebo nějakou službu, která je spolehlivá a rožšířená? Děkuji za odpověď.
Něco jako Paypal
Re: Něco jako Paypal
Paypal nepotrebuje propojeni na kartu, kredit lze dobijet i bankovnim prevodem.
Za 500 Kc se toho ale moc koupit neda, leda nejaka ta hra na Steamu.
Za 500 Kc se toho ale moc koupit neda, leda nejaka ta hra na Steamu.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Něco jako Paypal
PayPal se dá dobíjet i převodem z účtu. Sám to tak dělám. Mám špatnou banku, jenž chce za blokaci/odblokaci karty pro platbu na internet nehorázný poplatky. Proto jsem se PayPal dlouho vyhýbal. Teď už je možné delší dobu platit převodem. Po registraci se může vygenerovat jedinečný kód (asi 20 místný hausnumero) a ten se pak zadává jako variabilní symbol. Takto Paypal používám zhruba 2 roky a bez sebemenších problémů. Možnost přidat do PayPal kartu je stále možný, ale já jsem se bez toho bez potíží obešel. Navíc to má výhodu, že člověk si za 2 dny, než tam ty peníze dojdou, nákup může rozmyslet. Jediná nevýhoda je, že při převodech měn mají celkem nevýhodný kurz a proto se vyplatí, je-li ta možnost, poslat na účet částku např. v dolarech. Pokud jsou na účtu koruny a platí se v dolarech, nemusí se částka konvertovat manuálně. Stačí, když se zaplatí, a PayPal převod uskuteční sám. Ale je to nejpohodlnější, ale současně asi nejdražší varianta.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4189
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5773
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2474