Jelikož nevládnu příliš psaním html, pořídil jsem si celkem výhodně (9.99$) Website X5 Compact. Funguje víceméně jak má. Ale jen do doby, kdy použiju funkci "html and widges". Tam mohu vložit vlastní html kód. Problém spočívá v tom, že pokud tam vložím cokoliv (například hr čáru), tak se další část webu posune o cca 5 řádků. Co mám udělat, aby to v tomto programu fungovalo správně?
P.S. Nejednodušší by to bylo psát přímo v Pspadu apod, ale vzhledem k tomu, že na web mám málo času, chci to řešit wysivig editorem a tento byl cenově dostupný.
Nechtěné mezery v WebSite X5 Compact Vyřešeno
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nechtěné mezery v WebSite X5 Compact
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nechtěné mezery v WebSite X5 Compact
Co si pamatuju, tak každý prvek má vlastní nastavení výšky. Zkus nastavit napevno výšku tomu html bloku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nechtěné mezery v WebSite X5 Compact Vyřešeno
Děkuju, už jsem to našel. Je to docela nenápadná volba, jenž se ukazuje jen někdy.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.