Zdravím,
asi před týdnem mi z ničeho nic (alespoň jsem teda neprováděl nic neobvyklého) přestal fungovat internet. Nejčastěji se to děje při puštění nějakého videa na youtube a děje se tak zcela náhodně, někdy několik videí v pohodě a když pak kliknu na další video, tak přestane v PC kompletně fungovat internet, programy využívající internet jsou hluché, zkrátka jako kdyby nebyl zapojený kabel, po vytáhnutí kabelu a opětovném zapojení stále nic, pomáhá pouze restart celého PC.
Jelikož se to děje čímdál častěji, potřebuji to nějak vyřešit, protože je to dosti otravné, když mám rozdělanou práci, přestane jít internet a musím vše pozavírat a restartovat PC.
Nějaký nápad, čím to může být?
Díky.
Youtube a výpadek internetu
Re: Youtube a výpadek internetu
Zdravím,
chtěl bych to ještě jednou oživit, protože se mi dosud nepodařilo přijít na to, čím to může být nebo to nějak vyřešit. PC jsem projel snad vším možným, přeinstalovával prohlížeč atd. ale stále bez výsledku. Dělá to ten youtube, jakmile pustím video, tak stačí posunout někam na časové ose a náhle se vše chová, jako bych vytáhl internetové připojení a pomůže jen restart PC.. Co vám budu povídat, je to dost otravné.
chtěl bych to ještě jednou oživit, protože se mi dosud nepodařilo přijít na to, čím to může být nebo to nějak vyřešit. PC jsem projel snad vším možným, přeinstalovával prohlížeč atd. ale stále bez výsledku. Dělá to ten youtube, jakmile pustím video, tak stačí posunout někam na časové ose a náhle se vše chová, jako bych vytáhl internetové připojení a pomůže jen restart PC.. Co vám budu povídat, je to dost otravné.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Reinstaluj drivery síťovky, flash player. jsi připojen napřímo a nebo přes router/switch?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ok, mám to přes wifi router, čili z modemu do routeru a z routeru kabelem do PC. Divné je, že u jiných webovek to nedělá, třeba Stream či něco takového, běží v pohodě, jen ten youtube.
Tak to zkus bez toho routeru.
Nemáš náhodou antivir AVG Internet Security? Vtom případě vypni AVG Akcelerátor.
Možnosti>Pokročilé nastavení>Ochrana procházení webu(rozkliknout)>Webový štít>Povolit AVG Akcelerátor (zrušit tuto možnost).Dej "Použít" a zavři.
Možnosti>Pokročilé nastavení>Ochrana procházení webu(rozkliknout)>Webový štít>Povolit AVG Akcelerátor (zrušit tuto možnost).Dej "Použít" a zavři.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký máš inernet? Dělá mi to taky, protože mám slabší tarif..
nigel: Díky! mám přesně AVG IS, vypnul jsem to dle návodu a zatím se to drží, to by mě ani ve snu nenapadlo, že nějaká jedna blbost v tom AVG dokáže dělat takový bordel. 

Tak teď to začlo srát pro změnu jinak, problém s výpadkem netu už není, zato to teď neustále freezuje, mám zaplou mozillu, video na YTB, přepnu do jiného okna či třeba v mailovém klientu a všechno se začne sekat, zpomaleně reagovat, případně celý prohlížeč přestane odpovídat a po čase naskočí hláška o tom, že přestal pracovat nějaký skript. Pokud mám např. spuštěnou nějakou hru, poté ji vypnu a chci něco udělat v prohlížeči, je všechno zasekané, prohlížeč neodpovídá, seká se kurzor atd. Problém začala dělat i hibernace, jakmile nechám PC třeba půl hodiny v hibernaci, tak po probuzení je opět všechno zasekané..
Myslíš, že to má zase na svědomí to sviňské AVG? Ono to zjevně zasahuje nějak do té výkonnosti a něco to i čaruje při tom firefoxu, protože mi občas vyskočí okno, že mi to doporučuje restartovat prohlížeč (třeba při přehrávání videa).
Myslíš, že to má zase na svědomí to sviňské AVG? Ono to zjevně zasahuje nějak do té výkonnosti a něco to i čaruje při tom firefoxu, protože mi občas vyskočí okno, že mi to doporučuje restartovat prohlížeč (třeba při přehrávání videa).
Dělá to i jiný prohlížeč? Třeba explorer?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3252
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
02 čer 2025 15:26
-
- 8
- 3509
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12992
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4956
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3613
-
od petr22