Podělání netu!

...

Moderátor: Mods_senior

TheRefik
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Podělání netu!

Příspěvekod TheRefik » 19 črc 2013 13:11

Dobrý den! Vše bylo v pohodě a kamarád si chtěl se mnou zahrát na MC serveru přes hamachi... njn. jenže on měl šedé hamachi a já měl modré, tak jsem si chtěl nainstalovat to šedé, a když jsem to zpustil, tak zatím OK, ale byl jsem offline, tak jsem kliknul na to velké tlačítko, pro zapnutí online módu, a co se nestalo! Nejde to! viz. foto,
šedé hamachi.jpg
Tak jsem se na něj vykašlal (na kamaráda) a že si hodim zpět zase to modré! a co se neděje, taky to nejde! taky foto!
modréí hamachi.jpg
Googlil jsem tu chybu, kterou mi to vždy házelo a říkalo mi to, ať se hrabu ve IExplorer, něco v tools -) connections -) Lan... no zase foto,
IExplorer -) Tools-) Internet options -) connection -) LAN settings.jpg
IExplorer -) Tools-) Internet options -) connection -) LAN settings.jpg (44.42 KiB) Zobrazeno 443 x
jak to tam mám nastavené! Jednou jsem si to pedělal až natolik, že jsem si vypnul net, a místo třeba YouTube se mi objevil administrační stránka k routeru! No, ale to jsem si pak naštěstí opravil, spíš mě štve, že mi nejde hamachi, a díky tomu jsem si zablokoval věci, jako je třeba Skype, nebo nějaká instalačka, která vyžaduje net atd. ale internet v nějakém web browseru mi jede vše OK! Tak mi poraďtě, tak to mám opravit, aby jel skype, hamachi, atd. Vir bych nepředpokládal! Nestahuju nic, cčem nemám jistotu a naví mám supr anitivir! PS: proč mi nabíhá IExplorer 2 hodiny?!

Reklama
HappyMental
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Podělání netu!

Příspěvekod HappyMental » 19 črc 2013 13:33

OT: Na klávesnici existuje i tečka. Tím že místo teček napíšeš vykřičníky se vyřešení problému podle mě neurychlí. :)
I use Arch BTW

TheRefik
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod TheRefik » 19 črc 2013 21:44

Nojono, dřív sem dělal furt tečky, pak 2 tečky a teď mám ve zvyku vykřičníky! Ale teď řešme toto téma :-)

TheRefik
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod TheRefik » 20 črc 2013 17:58

nahorůů

Zpět na “Vše ostatní (inet)”