Zdravím mám veľký problém.
Keď si dám napr. zmerať ping na seznam.cz alebo na soe.cz tak je ping v pohode.
Ale keď si idem zahrať online hru tak ping stupne na cca 400 . Neviem čo s tím.Ďakujem vopred za pomoc.
Ve hrách mám vysoký ping, při testech je ale OK* Vyřešeno
Ve hrách mám vysoký ping, při testech je ale OK*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 15 srp 2013 15:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: total problem z netem
Stává se to často? Nemusí to být problém u tebe, ale u poskytovatele.
Re: total problem z netem
No stalo sa to 13.8.2013 prvý krát a od vtedy to iba laguje.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ve hrách mám vysoký ping, při testech je ale OK*
Tak si to nech pingovat a spusť hru. Uvidíš, jestli to nedělá třeba server
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
A ako to mám spraviť?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pinguješ s parametrem -t
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Keď mám zapnutý ping test na seznam.cz tak to ide pohoda keď som to zapol z hrou tak ping stúpol na cca. 100-350
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A na jakém serveru v jaké zemi hraješ?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To že máš dobrý ping na http://www.seznam.cz neznamená, že budeš mít ping dobrý kamkoliv.To jen znamená, že problém nejspíš nebude přímo u tebe.
Zkusil bych:
1. Příkazový čádek
2. cmd
3. Tracert a parametr buď www či IP ( např. tracert http://www.seznam.cz či tracert 192.168.2.354)
Tam objevíš, kudy se k danému serveru připojuješ a jaký "uzel" ti nejvíc škodí - kde je největší nárůst pingu. Stačí jeden špatný uzel a nebo dlouhá řada celkem slušných, ale v obou případech máš špatný ping. Před lety se slováci divili, že mají na jednom českým herním portálu mizerný ping. Podle IP z výpisu tracert zjistili podle IP, že se připojují přes New York a bylo jasno.
P.S. Aby ses na to takto mohl podívat, nesmí mít server zákazáno odpovídat na ping.
Zkusil bych:
1. Příkazový čádek
2. cmd
3. Tracert a parametr buď www či IP ( např. tracert http://www.seznam.cz či tracert 192.168.2.354)
Tam objevíš, kudy se k danému serveru připojuješ a jaký "uzel" ti nejvíc škodí - kde je největší nárůst pingu. Stačí jeden špatný uzel a nebo dlouhá řada celkem slušných, ale v obou případech máš špatný ping. Před lety se slováci divili, že mají na jednom českým herním portálu mizerný ping. Podle IP z výpisu tracert zjistili podle IP, že se připojují přes New York a bylo jasno.
P.S. Aby ses na to takto mohl podívat, nesmí mít server zákazáno odpovídat na ping.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Mne to blbne iba pri hrách internetové stránky idú v pohode
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Srp 2013 11:10) ---
Hrám napr Wot alebo LoL na európskych serveroch
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Srp 2013 11:10) ---
memphisto píše:A na jakém serveru v jaké zemi hraješ?
Hrám napr Wot alebo LoL na európskych serveroch
Proč ale neuděláš, co se po tobě chce? Začni hrát a až bude ping zas vysoký, tak proveď v cmd příkaz
tracert www.seznam.cz a pak uvidíš, kde Ti ten ping naroste. Nebo sem z toho dej do přilohy screen.
tracert www.seznam.cz a pak uvidíš, kde Ti ten ping naroste. Nebo sem z toho dej do přilohy screen.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4339
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 18:37