Zdravím.
Jaký program mám použít,abych snížil internet z 5.500kb/s na 4.000kb/s?
Potřebuju to k vůli plynulosti hraní MultiPlayer hry.
Díky.
Omezení rychlostí internetu Vyřešeno
Omezení rychlostí internetu
PC 1: Compaq CQ58
PC 2: Macbook Air 13
Mobil: iPhone 4S 64G
Re: Omezení rychlostí internetu
Myslíš jako omezit sobě, nebo někomu jinýmu v domě?
Jestli sobě, tak to nedává vůbec smysl, protože na plynulost hraní (FPS) nemá internet a jeho rychlost žádný vliv.
Pokuď máš vysokou odezvu (ping), tak tam by Ti mohlo omezení pomoct jen v případě, že bys omezil někoho jiného.
Jestli sobě, tak to nedává vůbec smysl, protože na plynulost hraní (FPS) nemá internet a jeho rychlost žádný vliv.
Pokuď máš vysokou odezvu (ping), tak tam by Ti mohlo omezení pomoct jen v případě, že bys omezil někoho jiného.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Na hraní hry MP musíme mít stejnou rychlost připojení,jedná se o NHL na PC.
Ping máme oba stejný,ale rychlost mám 5.5 a on 4,takže musím mít 4..
Ping máme oba stejný,ale rychlost mám 5.5 a on 4,takže musím mít 4..
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
A teď vám ten multiplayer dělá co? Nejde?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Principialne je to nesmysl
Nic takoveho jako rychlost 5500 nebo 4000kb/s neexistuje, je to jen maximalni hypoteticka rychlost. Skutecna rychlost je od nuly do teto hodnoty a hra vyuzije pouze nepatrnou cast, musi fungovat korektne i kdyby mela druha strana 100x rychlejsi pripojeni.
Pokud je problem, tak s propustnosti linky a ne s rychlosti pripojeni. Zvlast pokud je to wifi. Jestli omezis rychlost, tak to bude ve hre jeste horsi nez je to ted.
Nic takoveho jako rychlost 5500 nebo 4000kb/s neexistuje, je to jen maximalni hypoteticka rychlost. Skutecna rychlost je od nuly do teto hodnoty a hra vyuzije pouze nepatrnou cast, musi fungovat korektne i kdyby mela druha strana 100x rychlejsi pripojeni.
Pokud je problem, tak s propustnosti linky a ne s rychlosti pripojeni. Zvlast pokud je to wifi. Jestli omezis rychlost, tak to bude ve hre jeste horsi nez je to ted.
Nebude to horší.
Jelikož když dám něco stahovat (film) a pak jdu hrát,tak je to mnohem lepší to hraní (poklesne mi rychlost internetu).
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 12:16) ---
Multiplayer mi jde,ale seká se,hráči proti mě se to neseká a to má mnohem slabší notebook.
Jelikož když dám něco stahovat (film) a pak jdu hrát,tak je to mnohem lepší to hraní (poklesne mi rychlost internetu).
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 12:16) ---
Darth Vader píše:A teď vám ten multiplayer dělá co? Nejde?
Multiplayer mi jde,ale seká se,hráči proti mě se to neseká a to má mnohem slabší notebook.
Ty problemy nesouvisi s rychlosti pripojeni, ale s propustnosti site. Nejspis mate na siti nejakou formu agregace co zahazuje pakety a tim omezuje rychlost. UPC to kdysi delalo taky a nektere hry se nedaly hrat vubec.
Chtelo by to sledovat traffic mezi tvym pocitacem a serverem od te hry, jaka je odezva. Predpokladam ze ve chvili kdy stahujes vetsi soubor tak ta odezva bude mnohem lepsi.
Ja bych zacal tim, ze bych si stezoval u poskytovatele pripojeni ze ti nefunguji hry, at s tim neco udela.
Chtelo by to sledovat traffic mezi tvym pocitacem a serverem od te hry, jaka je odezva. Predpokladam ze ve chvili kdy stahujes vetsi soubor tak ta odezva bude mnohem lepsi.
Ja bych zacal tim, ze bych si stezoval u poskytovatele pripojeni ze ti nefunguji hry, at s tim neco udela.
Jenže u jiných her,které hraju MultiPlayer problém nemám a to hraju s tím samým protihráčem.
Zalezi na tom, jak ta aplikace komunikuje - jestli client-client nebo client-server-client.
Jestli mas wifi, tak na diskusnim foru o NHL psali neco o tom, ze ze tri stran odstinili wifi prijimac kartonem zabalenym v alobalu, strana smerem k vysilaci zustala volna.
Jestli mas wifi, tak na diskusnim foru o NHL psali neco o tom, ze ze tri stran odstinili wifi prijimac kartonem zabalenym v alobalu, strana smerem k vysilaci zustala volna.
Až budu hrát,tak zkusím jít přímo k wifi
Skus to propojit kabelem, podle me to bude vyrazne lepsi
Zkusil jsem to kablem a je to pořád stejné.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 21:02) ---
Ještě mě napadlo,jestli by třeba nepomohlo,kdybychom místo hamachi použili Tunngle?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 21:02) ---
Ještě mě napadlo,jestli by třeba nepomohlo,kdybychom místo hamachi použili Tunngle?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Whatsapp - omezení příchozích hovorů
od teichmann.ondrej » 23 kvě 2025 13:29 » v Programy ke stažení - 0
- 4441
-
od teichmann.ondrej
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 13:29
-
-
- 2
- 1187
-
od Søren
05 srp 2024 02:02
-
- 1
- 12992
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3509
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4956
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-