Doporučte free guestbook Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Speed_dead
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Doporučte free guestbook

Příspěvekod Speed_dead » 28 zář 2013 06:44

Měl jsem guestbook u Terminuse, ale ten skončil. Hledám nějaký guestbook, jenž půjde implementovat do designu mého webu nejspíš prostřednictvím rámu. Zároveň bych chtěl, abych toto mohl začlenit do editoru Website X5 9 compact, jenž podporuje i vložení kódu, tak i vkládání textových, obrázkových a jiných polí. Nechci, abych při každém updatu webu musel ručně opravovat celkem nepřehledný vygenerovaný kód.

Myslel jsem si, že použiji Blueboard, ale ten mě vygeneruje kód, co vložím do stránky, jenž ale generuje textový odkaz, jenž až následně vede ba zmíněný guestbook. takhle rozhodně ne - chci, aby se kliko na odkaz v menu a rovnou se objevil guestbook a moje menu, hlavička, patička - prostě celý layout webu zůstal zachován.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Reklama
Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Doporučte free guestbook

Příspěvekod Speed_dead » 29 zář 2013 17:21

Poradí někdo?
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Doporučte free guestbook

Příspěvekod Speed_dead » 04 říj 2013 08:26

Už zase nikdo neví?

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Doporučte free guestbook  Vyřešeno

Příspěvekod Speed_dead » 02 lis 2013 08:56

Tak jsem nakonec použil guestbook od Blueboardu. Tam měl vadilo, že se to otvírá do vlastního okna bez layutu mého webu. Proto jsem kód od Blueboardu vložil do frame a je to jak jsem chtěl. Není to ideální řešení, nicméně toto řešení bylo jediné, na které jsem přišel bez toho, že bych si vyrobil vlastní guestbook či použil přímo nějaký redakční systém.

Kód: Vybrat vše

<iframe src="http://miniaplikace.blueboard.cz/kniha/xxxxxxxxxxxxx" width=100% height=100% frameborder=0></iframe>

Zpět na “Vše ostatní (inet)”