Zdravim všechny,mám takový problém,1)kamarádce pořád choděj vyhružně sms Z INTERNETU.. zajmalo by me,jestli se dá něják dopátrat kdo to psal,popřípadě zjistit aspon IP adresa z které byla sms poslana a podle IP adresy zjistit odkud to je.. i kdyby to mělo jít prez policii
2) zajmá mě,jestli se dá něják napíchnout počítač aby se zjistilo,jaký složky a soubory byly naposled otevreny dejme tomu cca 14 dni zpět. Nebo jestli se dají zjistit nejaký časy,v kolik byl počitač zapnutej a vypnutej..
3) Jestli se dá nějákým zpusobem nabourat na FB i když si ta dotyčná mění heslo klidně 3x za 14 dnu,ale někdo pořád ví,skym jde ven,co si piše na FB a tak..
Doufám že mi tu nekdo dokáže aspon trochu poradit,kdyby jste mi tu nekdo napsal,jak toto řeší policie taky bych byl moc rád,nechci se tam chodit ptát..vím že to sem asi moc nepatří,ale nevím kam jinam to zařadit:) Děkuju moc za každou pomoc či informaci!!:) klidne SZ
Pomooc! Vyhruzne SMS "z internetu",nabouravani na FB
Re: Pomooc! Vyhruzne SMS "z internetu",nabouravani na FB
Jít se zeptat by mě hlavně kamarádka. Když si změní heslo na facebooku, to je jí hovno platný, když si nezmění i heslo na kontaktním emailu. Taky bych doporučoval nechat si zkontrolovat PC v HJT. Nenapsal si nám, co je to za systém ani jaký je tam softwarový zabezpečení.
Sms se dají zablokovat. Co je to vyhrožování? Jestli to je něco jako "rozpářu ti mámu", tak bych s tím šel na policajty určitě.
Mimochodem, vidím to na klasickou štenici v lustru
Sms se dají zablokovat. Co je to vyhrožování? Jestli to je něco jako "rozpářu ti mámu", tak bych s tím šel na policajty určitě.
Mimochodem, vidím to na klasickou štenici v lustru

super,děkuju moc..zkontrolovat Pc v Hjt → HiJackThis?..o mobilu zatim nic nevim,ale zejtra zjistim:)..nejde ani tak o to že nekdo vyhrožuje,ale někdo ji pořád sleduje a přeposilá kámarádoj kde a skym je,at už je to v našem měste něbo treba 30km daleko..kamaradoj chodily i Emaily a pres IP adresu se zjistilo,že je to posílaný někde z Vysočiny,kde ani jeden nikoho neznaj..napiš mi prosim bud sem nebo do SZ jak tu štenici najít,smazat a jak se tam dostala..Diky moc:)
EDIT: PC má W8 64bit
EDIT: PC má W8 64bit
Diky mooc!!,počitač budu mit v ruce nejdriv v patek,tak to okouknu a podám info,kdyby nekdo jeste o nečem veděl,nebo dokazal nejak pomoct,tak piště díky:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 13162
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3634
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 5100
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3746
-
od petr22