Dodatek, správně má být soubor ne obrázek. Zbytek snad už není třeba přepisovat a vysvětlovat
Co nainstalovat k zobrazení obrázků
Co nainstalovat k zobrazení obrázků
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, co si mám nainstalovat, aby se mi zobrazovali stažené obrázky apod. Mám win 7/32. Děkuji za radu.
Dodatek, správně má být soubor ne obrázek. Zbytek snad už není třeba přepisovat a vysvětlovat

Naposledy upravil(a) Dagmar dne 27 črc 2015 10:46, celkem upraveno 1 x.

Re: Co nainstalovat k zobrazení obrázků
Instalovat se nemusi nic, potrebny program ve Windows uz je.
V tomhle pripade je problem v tom, ze tento soubor neni obrazek.

V tomhle pripade je problem v tom, ze tento soubor neni obrazek.
A co tedy potřebuji?

- 
				Rutherther
 - Level 2

- Pohlaví: 

- Stav:

Soubory .json nejsou obrázky, musela jsi stáhnout něco špatně, tento soubor je úplně něco jiného, je v něm text, ne obrázek, potřebuješ tedy stáhnou obrázek a ne .json
Jak jsi ho stahovala, kde?

Jak jsi ho stahovala, kde?
PROSIM VÁS, pokud člověk není na něco odborník, pak se stane, že použije nevhodný výraz. Není třeba v každém příspěvku opakovat, že jde o soubor a ne obrázek. Už je mi to jasné, děkuji mnohokrát, v případných budoucích reakcích, už mě toho ušetřete. 
Jestli je tu někdo schopný pochopit, na co se ptám a adekvátně zareagovat, děkuji.

Jestli je tu někdo schopný pochopit, na co se ptám a adekvátně zareagovat, děkuji.
Rutherther píše:Jak jsi ho stahovala, kde?
Co je ti do toho???
Já se ptám, jak to otevřít, kdybys měl nějaké velké problémy s chápáním textu.
- satik
 - Level 6

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

.json otevřeš třeba přes Notepad, Wordpad nebo normální Word, který nejspíš u vás v kanceláři na počítači určitě máte.

PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB + 
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
- satik
 - Level 6

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

Ale myslím, že ten .json otevřít spíš nechceš, že tam není to, co hledáš 

PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB + 
"PROSIM VÁS, pokud člověk není na něco odborník, pak se stane, že použije nevhodný výraz."
Ve skutecnosti se ptas na neco uplne jineho nez chces. To neni nevhodny vyraz, to je cela otazka polozena jinak nez je myslena.
Json je textovy soubor, muze to byt treba zaloha zalozek ve Firefoxu. To se neotvira, ale nekam nahraje.
Pokud ale myslis ze nam neni nic do toho odkud se ten soubor vzal - a z toho poznat co s nim delat - tak bohuzel nelze poradit.

Ve skutecnosti se ptas na neco uplne jineho nez chces. To neni nevhodny vyraz, to je cela otazka polozena jinak nez je myslena.
Json je textovy soubor, muze to byt treba zaloha zalozek ve Firefoxu. To se neotvira, ale nekam nahraje.
Pokud ale myslis ze nam neni nic do toho odkud se ten soubor vzal - a z toho poznat co s nim delat - tak bohuzel nelze poradit.
Proč tady jste, když očividně neznáte ani základy? Na to co mi chybí, aby se mi otevíraly soubory, opravdu nepotřebujete vědět, co jsem zrovna v tomto případě stahovala. V jiných je to stejné.

satik píše:Ale myslím, že ten .json otevřít spíš nechceš, že tam není to, co hledáš
Zdravím do Bohnic.
Počti si... Google toho najde mraky... Proto byla důležitá otázka, odkud ten soubor je.
http://www.solvusoft.com/cs/file-extens ... sion-json/
http://pripony.superia.cz/internet_a_web/json.php
http://www.fileviewpro.com/cs/file-extension-json
OT: Taky koukám, že základy slušného chování ti opravdu nic neříkají... Ty něco chceš, ne ti, co se Ti snaží pomoct.

http://www.solvusoft.com/cs/file-extens ... sion-json/
http://pripony.superia.cz/internet_a_web/json.php
http://www.fileviewpro.com/cs/file-extension-json
OT: Taky koukám, že základy slušného chování ti opravdu nic neříkají... Ty něco chceš, ne ti, co se Ti snaží pomoct.
- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 
												Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
 - 8194
 - 
						od zuzana3
						Zobrazit poslední příspěvek 
25 pro 2024 22:23

- 

- 

- 2
 - 4382
 - 
						od petr22
04 pro 2024 14:59

- 

- 
												Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
 - 4738
 - 
						od Minapark
20 lis 2024 12:00

-