Ahoj potřeboval bych se poradit:
V poslední době jsem začal ztrácet packety a mám vysoký ping a pomalý internet celkově po tom, co se brácha vrátil a máme 2 pc na jednou routeru od Radynetu 8mb/s ale ve chvílích co on nebo já používáme něco náročnějšího na internet jako třeba Twitch.Tv nebo hrajeme LoL a sledujeme videa na youtube, stahujeme něco nám rychlost klesá až na 3mb/s což by se normálně snad dít nemělo. Máme starší router a anténa směřuje do zdi našeho baráku, což je dost divný, ale když nám to montovali tak jsem byl ještě moc malej na to, abych o tom něco věděl. Měl bych zavolat na Radynet a domluvit si sem někoho aby se na to podíval případně vyměnil router nebo anténu?
Ještě horší je, že mám packet loss, což jsem nikdy co já vím neměl. Testoval jsem to tak, že jsem zadal do cmd ping -l 1024 -n 6 www.seznam.cz a vždy, když jsem zapnul nějaké náročnější stránky či začal hrát LoL tak mám 25% až 100% ztrátu packetů a v té chvíli dostanu v LoL DC a nemůžu se reconnectnout dokud hra neskončí a pak se packety zase vrátí. Divné na tom je, že i když mi to hlásí 6/6 packetů ztracených, ostatní internet mi jde v pohodě a ostatní hry taky. Bráchova packet loss žádný nemá dnes jsme to testovali a já jsem si dával PC k němu abych zjistil jestli nemůžu mít ztráty třeba přes kabel, ale není tomu tak. Moc se v tom nevyznám jak je vám asi jasný a nevím co to způsobuje... PC mám staré asi 3 roky, ale je to dobré herní PC můžu hrát nejnovější hry na střední/vyšší detaily bez sekání a nevím co mám dělat... Koupit novou základní desku? špatná sítnice? nový router/anténa? Děkuji za rady...
Packet loss, vysoký ping
Re: Packet loss, vysoký ping
nemate zapnute torrenty? mne blokovali lolko a nemohol som sa ani pripojit do hry- ostal som visiet na klientovi
neviem ci to ovplyvni, ale skus si nastavit dnsko na google
ked vypnes twitch a ostatne veci, a nehas len lolko- aj tak ti to nejde?
kedtak sa este skus pripojit do routru kablom
neviem ci to ovplyvni, ale skus si nastavit dnsko na google
ked vypnes twitch a ostatne veci, a nehas len lolko- aj tak ti to nejde?
kedtak sa este skus pripojit do routru kablom
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4335
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek