Problém s připojením do online modu ve hrách po zřízení nového internetu

...

Moderátor: Mods_senior

tomseb
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Problém s připojením do online modu ve hrách po zřízení nového internetu

Příspěvekod tomseb » 30 lis 2015 17:40

Dobrý den,
Zřídil jsem si tento internet -> http://www.o2.cz/osobni/bezdratovy-internet/ (Největší chyba mého života :D ) a od té doby mám problém s připojením se do her. Například, když chci hrát online zápas na FIFA 16 tak se mi zápas připojuje hodně dlouho a nakonec vyprskne chybu a někdy se zase připojí (například na 5 pokus) Teď mě štve že se nemůžu připojit s kamarádama do Cooperativních módů například u her Star Wars Battlefront nebo právě ve FIFA 16 vůbec. Nevíte čím to může být? Se starým internetem (přes tel. přípojku) jsem problém neměl.

Reklama
cejny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Problém s připojením do online modu ve hrách po zřízení nového internetu

Příspěvekod cejny » 02 pro 2015 14:52

No co ti na to rict. Dej si ping na seznam a poreferuj. Ja mam ping cca 13 ms na seznam, jde o wifi isp. Skus ping na seznam a na ty servry, pak to sem hod.

Kazdopadne je po o latenci pripojeni na servr, pokud je moc vysoka tak te to kopne, pripadne vyprsi, to jsou dusedky bezdoratoveho pripojeni. Obecne je to o poctu klientu na ap/zakladnove stanici, dale je to vzdalenosti, z te vypliva intenzita signalu a tim padem realna rychlost na ktere se to slinkuje, pak je to o prime viditelnosti a odrazech.
Potom taky zalezi na cem to jede 800, 1800 a 2600, obecne cim vyssi frekvence tim je to nachylnejsi.

Druhej duvod nezavysle na typu pripojeni je prave sit o2 a cesta, kterou putuji data, na to je prikaz tracert [vidis kama to jde a casy]. Zalezi kde se latence nasbira, ale necekej od o2 nejake zazraky, pokud je silena latence vramci jejich site, kazdopadne bezdratovou cast tezko ovlivni. Pak je taky mozne ze nejak ucite typ pripojeni cilene ovlivnuji, ale o tom ti nereknou.

Kazdopadne vem v potaz ze to je obecne nejhorsi pripojeni momentalne, hlavne je tam tusim nejake ten fup na online videa a asi i torrenty, p2p site.

Pokud to jeste jde tak se toho zbav.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki

tomseb
nováček
Stav:

Re: Problém s připojením do online modu ve hrách po zřízení nového internetu

Příspěvekod tomseb » 02 pro 2015 18:04

Bohužel, udělal jsem chybu. Přišel k nám jejich obchodní zástupce a řekl mi o možnosti rychlého připojení a začal jsem se oto zajímat. Jelikož u nás na vesnici po kabelu to rychle prostě nejede. O datovém limitu se samozdřejmě zmínil, ale řekl mi že se rychlost po vyčerpání 30gb stáhne na obdobnou rychlost mého starého připojení. Takže jsem už nepřemýšlel a vzal jsem to jelikož to bylo i za levnější peníze cca o 100kč. Po 15 dnes jsem zjistil že mi internet zpomalili a uplně vypli možnost přehrávání videíí atd tak jsem musel jet až do Brna kde je nejbližší O2 pobočka a tam mi řekli že mohu do 14 dnu bezplatně internet zrušit... samozdřejmě už to byl 16 den a teď musím za zrušení zaplatit okolo 2500,- (20% z celkového zaplacení toho co bych jim za tu 2 letou smlouvu po měsíci nasypal) . Prostě O2 vychcánci. Ještě se mi snažil ten hňup na jejich pobočce vnutit jejich O2 TV.. poslal jsem je někam... po novém roce s nimi končím a ruším i všechny telefony.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s fps v gta 5 online
    od Mladkov204 » 21 črc 2024 16:12 » v Hry
    3
    3782
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    22 črc 2024 08:09
  • Win 10 Pro problem připojení internetu
    od Bary-Jan » 05 úno 2025 16:45 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3506
    od Bary-Jan Zobrazit poslední příspěvek
    05 úno 2025 22:07
  • Záseky v UE hrách
    od Fantousek » 02 říj 2024 11:38 » v Problémy s hardwarem
    8
    2319
    od Fantousek Zobrazit poslední příspěvek
    03 říj 2024 14:10
  • FPS dropy ve hrách, SSD/CPU. Příloha(y)
    od Galli » 23 úno 2025 12:02 » v Problémy s hardwarem
    3
    1981
    od Galli Zobrazit poslední příspěvek
    25 úno 2025 04:43
  • Je potřeba 16 nebo 20 a více VRAM ve hrách?
    od p3v4x » 20 črc 2024 23:06 » v Problémy s hardwarem
    2
    2730
    od p3v4x Zobrazit poslední příspěvek
    21 črc 2024 18:39

Zpět na “Vše ostatní (inet)”